2777
2789
عنوان

تيراميسو كي بلده

384 بازدید | 37 پست

خانما كسي تيراميسو رو ميتونه برام توضيح بده ؟؟؟ من از روي دستورشم نميتونم يعني بدمزه ميشه و يه حالت خميرگونه و چسبناك ميشه 

بيرون خوردم بافتش مثل كيكه 

نیلا دختر ناز من

کلاسیکش که با تخم مرغه خام هست اصلا باب طبع نیست

ولی اون ورژن بدون تخم مرغش خیلی خوشمزست

خیلی هم راحته

پنیر خامه ای و خامه زده رو ترکیب کن

لیدی فینگر هارو با قهوه بخیسون بچین تهه ظرف یه لایه بشه

روش یه لایه پنیری بکش

همینجوری برو تااخر

روشم پودر کاکائو بپاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یادش بخیر دفه اول خانواده شوهرم اومدن از بیرون گرفتم همه حتی شوهرم فک کرد خودم درس کردم انقددددددد عالی بود همه کلی تعریف کردن بعد جاری سادم بیچاره خودش درس کرد هیچکس تعریف نکرد  

قضاوت نکنیم!

بچه ها با کیک ساده خوب در میاد ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

تیرامیسو کیکی نمی شه. بافتش باید طوری باشه که با قاشق بخوری. لایه ی زیریشم گاهی دیدم کیک می ذارن که اصلش اونجوری نیست. البته اصلش طعم بادوم تلخ هم داره که با ذائقه ی ما جور نیست.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من الان دستور موادش يادم نيست فقط اينكه ليدي فينگرا رو كامل داخل قهوه يا هرچي ميخاي بخيسوني نكن فقط با يه قلم مو روشونو بكش بعد كه مواد روشون ريختي و رفت داخل يخچال اون بافت كيك اسفنجي رو ميده كه خيلي عاليه ولي اگه بيسكوييتا زياد خيس بشه خيلي بد ميشه

بچه ها با کیک ساده خوب در میاد ؟

لیدی فینگر یا بیسکوئیت ساده ی پتی بور بهتر می شه. قبل از چیدن باید تو نسکافه ی سرد شده خیس کنی. فقط یک لحظه بکنی توش و در بیاری که نرم نشه. برای این که رطوبت قسمت پنیری رو نکشه به خودش. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!