2777
2789

الان ک طبیعی زوری و اجباریه من هررجا میرم میگن بچت بریچ بمونه یا لگنت تنگ باشه سزی خدا لعنتشون کنه کم استرس هست تو بارداری اینام با اجباری کردن طبیعی بیشتر استرس میدن من فوبیای زایمان طبیعی دارم میترسم تا ایست قلبی هم برسم ب خدا

والا من  عمه هام طبیعی زایمان کردن همه تو سن 45 افتادگی رحم و مثانه گرفتن خالم سز بود 50سالشه شکر خدا سالم

من طبیعی بودم خیلی راضی بودم لگنت مناسب باشه اصلا سخت نیست

لگن مناسب یعنی لگنی ک زیادی کوچیک نباشه؟خب من شنیدم بدنیا اوردنش خیلی سخته وخیلی درد داره ینی صحت نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ک طبیعی زوری و اجباریه من هررجا میرم میگن بچت بریچ بمونه یا لگنت تنگ باشه سزی خدا لعنتشون ...

چقد بد فکر نمیکنم بیمارستانای خصوصی اجباری باشه.کدوم شهری؟

لگن مناسب یعنی لگنی ک زیادی کوچیک نباشه؟خب من شنیدم بدنیا اوردنش خیلی سخته وخیلی درد داره ینی صحت ند ...

من دوتا زازمان داشتم طبیعی به گفته دکتر ها و ماما ها لگن مناسبی هم نداشتم حتی سر زایمان اولم دکتر پیشنهاد سزارین داد ولی به میل خودم رفتم طبیعی گفتم اگه نشد سزارینم کنید که تونستم بچه دومم درشت بود مخصوصا سرش سی هفت سانت بود راضی بودم فقط بهد زایمان دومم یکم خسته و بی انرژی بودم  درد نداشتم

چقد بد فکر نمیکنم بیمارستانای خصوصی اجباری باشه.کدوم شهری؟

تهران

چرا پزشکا از ترس نمره منفی انجام نمیدن برا منم خصوصی یا دولتی فرقی نداره البته چندتا بیمارستان هست ک گیر نمیدن یکیش مردمه

لگن مناسب یعنی لگنی ک زیادی کوچیک نباشه؟خب من شنیدم بدنیا اوردنش خیلی سخته وخیلی درد داره ینی صحت ند ...

صد در صد بچه بدنیا آوردن سخته.ولی نه اینطور که تو ذهنمون است.در کل زایمان سخته

طبیعی قطعا ولی یه سوال دارم.من که بچه م بریچه فعلا شایدپ نچرخه دیگه.اونوقت تکلیف نوع سزارین من چی م ...

این ده روز و ... مونده تا تولد یعنی چی ک زیر پستتون نوشته؟تولد بچتونو میگه؟من تازه عضو سایت شدم زیاد وارد نیستم

سلام

من از افرادی بودم که میگفتم فقط طبیعی😐 به حرف افرادی که میگفتن سزارین راحت تره و اینا هم گوش نمیدادم

کلی کلاس رفتم و تحرک داشتم و امادگی برا زایمان و ... تا لحظه اخر پیاده روی و قر دادن و نشستن رو توپ و  ...

بالاخره موقع زایمانم رسید کیسه ابم پاره و شد و شروع دردا 🤕🤕🤕🤕

دردام به ۲ دقیقه رسیده بود و منم همچنان ۲ سانت مونده بودم😓😓😓

بردنم برا سزارین، اسپاینال شدم

واقعا خدارو صد هزار مرتبه شکر میکنم که سزارین شدم

کل درد سزارین به ده دقیقه از دردای صبیعی هم نرسید😊😊😊 

اینایی هم که میگن عوارض داره و خونریزی بیش از حد داره و فلان و فلان برا این میگن که میخوام سزارین کم بشه

به نظرم اینم حرف الکی ای هست که میگن هر چیزی طبیعیه خودش😒😒😒 

پس قدیم اهدای خون نبوده ، الانم باید مردم بمیرن برا از دست دادن خون؟؟!!!

وقتی روش جدید تر اومده از طییعی که اون قسمت هم بخیه نخوره و هزار مشکل، چرا ادم بره دنبال طبیعی ؟؟؟!!! 

من الان همیشه یادم میاد دنبال طبیعی بودم خودمو هزار هزار فحش میدم😤😤

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من طبیعی بودم خیلی راضی بودم لگنت مناسب باشه اصلا سخت نیست

من لگنم مناسب بود 😕 ولی بچه رد نشد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
سلام من از افرادی بودم که میگفتم فقط طبیعی😐 به حرف افرادی که میگفتن سزارین راحت تره و اینا هم گوش ...

عزیزم اگه اینطوره که شما میگی پس چرا این همه ادم های مهم ترجیح میدن طبیعی زایمان کنن

این ده روز و ... مونده تا تولد یعنی چی ک زیر پستتون نوشته؟تولد بچتونو میگه؟من تازه عضو سایت شدم زیاد ...

بله عزیزم تیکر بارداری بهش میگن.روز شمار روزای بارداریه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
خواهر من بچه ش بریچ بود دکتر نامه داد بیمارستان که سز کنن اونا برداشتن آمپول فشار زدن بش

وای خاک تو سرشون.چی شد آخرش؟😯😯😯

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+