2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال دعا میکنید معلومه حسابی نی نی سایتی هستین

دیگه اومدنت به نی نی سایت با خودته دل کندنش با خدا😂😉

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

به نظرنم سزارین خیلی راحته قشنگ خابیدم بیدار شدم دخترمو بغل کردم راحت ولی از بعدش نگم که تا یک ماه راست نمیتونستم راه برم وااااااااااااای با خودم میگفتم دیگه نمیتونم راس راه برم ولی خداروشکر اون روزا گذشت الانم هیچ مشکلی ندارم

سلام منم دوماهه زایمان کردم سزارین خیییییلی راحته بعد بی حسی یکم دردت میگیره ک اونم عین پریوده من ازهمون روزش بلندشدم همه کارامم خودم میکردم خداروشکرارزش نداره وقتی امکانات هس چن ساعت دردبکشی ک طبیعی بزایی

دروغه من یه دوستی دارم یه ساله اززایمانش ک طبیعی بوده  گذشته تونزدیکی الانم ازش خون میاد

من سزارین بودم بعدسه روز دیگه اونجوری دردنداشتم قبلش چون دردطبیعی روکشیدم خیلی بدبود

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
عزیزم اگه اینطوره که شما میگی پس چرا این همه ادم های مهم ترجیح میدن طبیعی زایمان کنن

کدوم ادمای مهم؟🤔🤔🤔

اگه منظورتون تو کشورای خارجی هست که استیل و بدنشون خیلی گشورا فرق داره با ما

پس چرا همه ماما ها اکثر خودشون سزارین رو انتخاب میکنن؟( اینو خودم تو بیمارستان  ماماها پرسیدم اکثرا سزارین هستن)

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
کدوم ادمای مهم؟🤔🤔🤔 اگه منظورتون تو کشورای خارجی هست که استیل و بدنشون خیلی گشورا فرق داره با ...

اتفاقا منم این سوال و از ماما ها پزشک ها پرسیدم اکثرا طبیعی بودن حتی دکترم سر زایمان گفت خدارو شکر توتستی طبیعی منم خووم طبیعی بودم 

در ضمن فک نمیکنم سیستم بدن ادم ها باهم متفاوت باسه در اینکه طبیعی بهتر از سزاربنه هیچ شکی نیست  لطفا اینو قبول کنید حالا چون خودتون موفق نشدبن دلیل نمیشه که بگین طبیعی مزخرفه با این همه پیشرفت علم همه میگن طبیعی بهتره و سزارین یه راه اورژانسی بعد شما یه نفر تمام نظریه ها رد کردی؟

اتفاقا منم این سوال و از ماما ها پزشک ها پرسیدم اکثرا طبیعی بودن حتی دکترم سر زایمان گفت خدارو شکر ت ...

من نگفتم برا همه

ولی خودم به شخصه اون همه درد طبیعی رو سزارین نداشت و سزارین خیلی راحت تر بود

حتی بعدش میگن فلانه و فلانه من بعدشم مشکلی نداشتم خیلی راحت مانتو و شلوارم رو پوشیدم فردا صبحش رفتم خونه، حموم رفتم همون موقع، از روز ۵ رانندگی میکردم از روز ۷ هم توالت فرنگی رو دیگه استفاده نکردم

همینجا افرادی دیدم تا یک ماه بعد طبیعی کلی مشکل داشتن و....

شما خودت سزارین رو تجربه نکردی و از رو حرف دیگران میگی بده

ولی من حداقل دردای طبیعی رو کشیدم و سزارن هم شدم ، بهتر میتونم مقایسه کنم

البته طبیعی هم داریم تا طبیعی ، برا شما حتما راحت بوده، بالاخره طبیعی هم مزایایی داره سزارین هم مزایایی

من ۲ تا امپول فشار خوردم و دوتا قرص فشار

شاید اگه بدون اینا بود راحت تر بود دردش

و اینکه بچه م هم ۴ کیلو بود و دور سرش هم خیلی بزرگ بود

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊