2777
2789

من تو عقدم وضعیت مالی همسرم اصلاااا جالب نیس

بعد تو این مدت خونوادش یه ذره هم کمکش نکردن تو مخارج

همه رو خودش خریده و انجام داده

حالا پدرش اکثرا خونه نیس و مادرش هر خریدی داره به همسر من میگه

دوغ و ماست و روغن و نون و ...

بعد چون پدرش اکثرا نیس این خریدا زیاد ب عهده شوهر من گذاشتع میشه

و حتی نمیاد حساب کنه و پول شوهرمو بهش بده

اونوقت مدام شوهرم کم میاره چه برا من چه برا خودش

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم نظراتو بخونم متاهل نیستم

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

پدرشون کجاست که پول نمی فرسته براشون؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نه عادی نیست خودش باید درک کنه

دقیقا

همسرم داشت میگف من ک نمیتونم بگم پول بده

کلا کم روعه

مادرش هم عین خیالش نیس ک این دیگه متاهله

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

عزیزم باید خودشون فکر کنن 

لابد میگن پول پسرمونه 

ولی مادر پدر دلسوز سعی میکنه پسرشو نصیحت کنه پولاشو الکی خرج نکنه و به فکر عروسیش باشه 

نکه خرج رو دستش بندازه

خودتو دوس داشته باش❤️
توک نمیتونی دخالت کنی باید نامزدت بگه ب مادرش

نامزد من خیلی کم روعه

میگ نمیتونم بهش بگم پول بده

با پول خودم میخرم خب

عزیزم باید خودشون فکر کنن لابد میگن پول پسرمونه ولی مادر پدر دلسوز سعی میکنه پسرشو نصیحت کنه پولاشو ...

بخدا الان مادرش هرروز ی وسیله خونش و عوض میکنه

نمیگه عروسی بچم هس

نمیگه چون کل مخارج به عهده شوهرمه و شوهرمم خنگگگگ واقعا😶💔

از این مسائل نداشتم ولی اگه برام پیش نیومد ناراحت میشدم. چیزی به پدرو مادرش نگو. با همسرت هم در این باره بحث نکن و سعی نکن والدینش رو پیشش بد جلوه بدی چون بدتر ازت دور میشه و مطمئن باش خودش در باطن بهتر از تو می‌دونه و دنبال چاره هست. شاید فقط روش نمیشه و غرورش نمیزاره که به تو بگه. چیزی نگو فقط کمک خرجش باش. خدا بزرگه الهی خوشبخت ترین باشید💖