2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بنظرتون مسئله مهمیه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 20 پست
نامزد من خیلی کم روعهمیگ نمیتونم بهش بگم پول بدهبا پول خودم میخرم خب

نگه پول بده بگه ندارم برای این خریدها چند بار بپیچونه دیگه نمیگن برا خرید 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

نگه پول بده بگه ندارم برای این خریدها چند بار بپیچونه دیگه نمیگن برا خرید

دقیقا ولی من نتونستم بهش بگم

گفتم الان ادم بده میشم

خودش باید راهش و پیدا کنه که نمیکنه

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ولی من نتونستم بهش بگمگفتم الان ادم بده میشمخودش باید راهش و پیدا کنه که نمیکنه

بیخچال پس همین اول خودتو خراب نکن و بیخیال باش

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

بخدا الان مادرش هرروز ی وسیله خونش و عوض میکنهنمیگه عروسی بچم هسنمیگه چون کل مخارج به عهده شوهرمه و ...

چی بگم عزیزم فقط خدا کمکت کنه هر چی بگی بر علیه خودت استفاده میشه 

نهایت اینه که کل حقوق همسرت رو خرج کنی 

مثلا تیکه هایی که به عهدشه قسطی برداری 

طلا اقساطی برداری 

همینا به ذهنم میرسه

خودتو دوس داشته باش❤️

به نظر من که اگه درحد اعتدال باشه هیچ اشکالی نداره

خب مادرشه دیگه

شما هم به همسرت کمک کن دوتایی با هم پس انداز کنید اگر هم پول اضافه‌ای دارید طلا بخرید یا پس‌انداز کنید که پولتون حفظ بشه 

به نظر من که اگه درحد اعتدال باشه هیچ اشکالی ندارهخب مادرشه دیگهشما هم به همسرت کمک کن دوتایی با هم ...

مادرشه

نباید دو طرفه باشه؟

مادر هیچ کمکی نکنه پسر فقط خرج کنه؟

با احترام حرفتونو قبول ندارم

ما جوونیم اول زندگیمونه جای اینکه دستمونو بگیرن کمکمون کنن تو این شرایط افتضاح اقتصادی

اونوقت این کارارو میکنن..

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡