2777
2789
عنوان

با مشکل شب ا دراری دخترم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 79 پست
آره جان خودم نگرانم ا این به بعد حتما بیشتر بیدارش میکنم چون مشکل جسمی که نداره همه آزمایشات و سونوش ...

دختر من قشنگ لگد میزنه، غلط میزنه.

چه وسط روز، چه شب.

ببین چقدر نا آرامیش شدیده، کسی که کنارش بیدار میشه.

میبرمش ، راحت میشه، اصلا آرومتر میخوابه.

الان تو این ۸ سال فقط دو بار جاشو خیس کرده شبها .

ولی میگم دختر عموش حتی کلاس پنجمم من میشنیدم خونه پدرشوهرم خرابکاری کرده.

منم بچه دارم عزیزم بیدار کردنش فقط بی خوابش میکنه وگرنه رو‌کنترلش تاثیری نداره... بعدم نهایتش اینه ی ...

آره عزیزم این طفلی تو هر ساعتی بخوابه این اتفاق می افته درطول شب هم یکبار نیست بیشتر از یکبار خیس میکنه جاش رو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من قشنگ لگد میزنه، غلط میزنه.چه وسط روز، چه شب.ببین چقدر نا آرامیش شدیده، کسی که کنارش بیدار می ...

ولی دختر من عکس العمل خاصی نشون نمیده حتی دکترش هم نگفت بیدارش کن شب ازش پرسیدم میگفت نمیخواد فایده نداره فقط رو نخوردن مایعات چند ساعت قبل خواب تاکید داشت و می گفت کم کم باید درست بشه خودش ..میگفت مثل بچه ای که هنوز وقت راه رفتنش نشده به زور بخوای مجبورش کنی راه بیفته ..مثانه این بچه ها هم هنوز به این تکامل نرسیده که مثل بچه های دیگه بخوان نگه دارن..‌خدا کنه نخواد خیلی طول بکشه خودش خیلی ناراحتی میکنه بابتش دلم میسوزه

ولی دختر من عکس العمل خاصی نشون نمیده حتی دکترش هم نگفت بیدارش کن شب ازش پرسیدم میگفت نمیخواد فایده ...

دختر من حالا مشکل مدفوع داشت، کلی شلوار کثیف میکرد، حتی موقع مدرسه، بردم دکتر خوب شد.

دقیقا خودشون عاقل میشن، بدتر معذبتر میشن.

دختر من جیش داشتی ، شب رسما لگد میندازه، میگم حالا میش من باشه، یا باباش بیدار میشیم از بی تابیش.

دکتر ببر باز، میگم هر چی بزرگتر میشن ، این چیزا بیشتر اذیتشون میکنه

دختر من حالا مشکل مدفوع داشت، کلی شلوار کثیف میکرد، حتی موقع مدرسه، بردم دکتر خوب شد.دقیقا خودشون عا ...

خیلی خوبه باز عکس العمل نشون میده هوشیارتون میکنه آره حتما مپیگیر مشکلش هستم

من دختر داشت بردم متخصص یه دارو داد خورد خوب شد فقط ۱ ماه داوم بعد گفت یواش یواش قطعش کن

عزیزم اسم دارویی که چند ماه دخترم خورد رو الان خاطرم نیست داروش فقط تازمانی که میخورن خوبه یعنی درواقع فقط ادرار رو کم میکنه وگرنه درمانی نیست خود دکترش هم گفت .میگفت فقط بخوره اذیت نشه جاش خیس نشه وگرنه درنهایت باید کم کم خودش خوب بشه ..اون دارو خیلی کمیاب شده بود و فوق العاده گرون دیگه هیچ جا نتونستم پیدا کنم

داروش ایمی پرامین بود کمیاب نیست خورد خوب شد

اسم داروی دختر من چیز دیگه بود هر چی فکر میکنم یادم نمیاد..چه مدتی اینو خورد و چند مدت هست قطع کردین و مشکل نداره؟

اسم داروی دختر من چیز دیگه بود هر چی فکر میکنم یادم نمیاد..چه مدتی اینو خورد و چند مدت هست قطع کردین ...

الان دخترم ۱۷ سالشه اون موقع ۹ سالش بود می‌خورد ۱ ماه خورد