2777
2789
عنوان

با مشکل شب ا دراری دخترم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 79 پست
الان دخترم ۱۷ سالشه اون موقع ۹ سالش بود می‌خورد ۱ ماه خورد

چقدر خوب پس موثر بود از یه دکتر بپرسم اسم دارو رو منم امتحان کنم چون اینی که شما میگی رو امتحان نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالگی خوب شد عزیزم؟ اونم هر شب بود؟

بعضی هفته ها هرشب بعضی وقت ها در هفته ۶ روز حتی در طول روز 

فقط اصلا اصلا نه سرزنش کن و نه تهدید که اگه دوباره شب جات خیس باشه تنبیه میشی 

چون اون که دیت خودش نیست خودشم هم خجالت میکشه از این کار 

من چون خودم هم تو بچگی  شب اداری داشتم میدونم 

و اینم بگم  اگر خودتون یا همسرتون شب اداری داشتید این شب اداری در بیشتر مواقع ارثی 

ببین تو خونه تون کی شب اداری داشته .

و چون که از نظر کلیه و اینا چک شده مشکل نداره پس اصلا نگران نباش درست میشه .

گفتم دیگه بعد ساعت ۶ بعدازظهر خیلی مایعات نده بخوره مواد کافیین دار مثل شکلات و چای شیر کاکائو را محدود کن 

گرمی جات بده بخوره  حتما خودت از خواب بیدارش کن بره دستشویی شاید اولش سخت باشه ولی به مرور خوب میشه 

نگران نباش همینجور نمیمونه 

بعضی هفته ها هرشب بعضی وقت ها در هفته ۶ روز حتی در طول روز فقط اصلا اصلا نه سرزنش کن و نه تهدید که ا ...

مرسی عزیزم ا توضیحاتت من که نداشتم از مادرشوهرم چند بار پرسیدم تو خانواده شما بوده بدش اومد گفت نه اصلا بعد که یه دفعه دوباره بحث سر شب ادراری دخترم بود و دید خیلی ناراحتم گفت حالا بین خودمون بمونه برادرشوهرم یعنی عمو  دخترم   اینطوری بوده امیدوارم زودتر خوب بشه من اصلا سرزنشش نمیکنم حتی گاهی خودش گریه میکنه میگم خیلی بچه ها اینجورن خوب میشی نگران نباش 

مرسی عزیزم ا توضیحاتت من که نداشتم از مادرشوهرم چند بار پرسیدم تو خانواده شما بوده بدش اومد گفت نه ا ...

شب بیدار کردن تو از خواب که بره دستشویی ۷۰ درصد تاثیرش را میزاره حتما برای شروع مثلا در طول شبانه روز اگه زباد میخوابه ۳ مرتبه بیدارش کن بره اگر زمان خوابش کمه ۲ مرتبه بیدار کن 

قبل خواب  یعنی همین که گیج خواب میشه بخوابه بره دستشویی بعد ۲ ساعت دیگه بیدارش کن بره بعد ۳ ساعت دیگه دیگه خودت ن تایمش را تشخیص میدی به مرور 

حتما عزیزم میکنم این کار رو ممنونم

بعد خوب طبیعی بچه بخواد از خواب بیدار بشه تنبلی کنه بگه نه دستشویی ندارم شما هم یجور زبون بگیر مثلا میدونم دخترم الان دیگه بری دستشویی تا چند ساعت دیگه بیدار نمیکنم  بچه که خیلی تو شب متوجه تغییر ساعت نمیشه متوجه نمیشه ۳ ساعت یکبار داره بیدار میشه

سلام خواهر عزیزم

برای درمان شب ادراری این موارد رو رعایت کنید

صبح ساعت 8یک لیوان دم کرده ی گل راعی مخلوط با عسل طبیعی میل شود

ظهر ساعت 12 یک لیوان دمکرده ی زعفران همراه شاخه نبات 

بعداز ظهر ساعت 15 نصف قاشق چایخوری پودر قولنجان رو زیر زبان نگه دارید هر موقع با آب دهانخوب مخلوط شد قورت بدید. 

ان شاء الله نهایتا بعداز یک هفته درمان صورت میگیره به اذن الله

سلامت وتندرست باشید. 

عزیزم اصلا نباید دعواش منیتحقیرش کنی پیش کسی آبروشو نبر خیلی مراقب روحیه اش باش

اصلا این کار رو نکردم عزیزم اتفاقا بهش دلداری میدم همیشه میگم درست میشه چون خودش ناراحتی میکنه بابت این مسئله خیلی

پسر منم همین بود دکتر گفت ساعت ۲یا ۳ شب ساعت کوک کن ببر دستشویی بعد چند ماه دیگه خوب شد

امیدوارم تاثیر بذاره واقعا من همش نگرانم منشا روحی داشته باشه چون بچه ی خیلی مضطربی هست

نه سیستم بدنش اینطوریه حالا امتحان کن قول میدم بعد یه مدت خوب میشه پسرمنم دقیقا ۷سالگی خوب شد البته ...

خداروشکر هفت سالگی خوب شد دختر منم هفت سالشه الان حتما امتحان میکنم ممنونم عزیزم