2777
2789
عنوان

با مشکل شب ا دراری دخترم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 79 پست

چند سالشع گلم شبا فقط در حد یه لیوان اب بهش بده به هیچ وجه مایعات گاز دار نده غذا با طبع سرد بهش نده موز  خرما گوشت گوسفندی تنقلات بهش بده یه مدت لبنیات بهش نده بچه خواهر منم پسره ۳سال و‌نیمشه شبا شب ادراری داره بهضیا هم طبع بدنشون تا یه سنی اگه مشکل مثانه و‌کلیه نداشته باشن اینحوری خوب میشن بزرگتر ک‌میشن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم تو این سن دیگه پیگیری بیشتری نیازه اگه مشکل جسمی پیدا نمیکنی مشاوره کودک ببرش

آره مشکلی نداشت آزمایشاتش منم تو فکر بودم واسه اسن مورد حتما میبرم امیدوارم موثر باشه

یعنی هرشب داشت تا اون موقع یهو درست شد؟ یا از یه سنی شروع شد به کم شدن؟ چون هر شب هست خیلی نگرانم

گلم شبا حداقل دوبار  بیدارش کن ببرش جیش کنه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بله هر شب ، مامانش سره ساعتایه مختلف بیدارش میکرد میبردش دستشویی

من تو این مورد یه کم سهل انگاری میکنم زیاد بیدارش نمیکنم پیش خودم میگم چطور بچه های دیگه در طول شب یا خودشون بیدار میشن یا کل شب خشک می مونن پس بیدار کردن من فایده ای نداره

ای بابا جای نگرانی داره اصلا مگر اینکه وسواس باشی و نگران تمیزی تشک 

یعی کن از ساعت ۶ عصر چای شکلات کاکائو شیر کاکائو ندی بهش 

خودت هر چند ساعت یکبار بیدارش کن ببر دستشویی 

خب معلومه بچه از شب تا صبح جيش میکنه هنوز گوچیکه باید سه بار توی شب بیدار بشی ببریش دسشوییظهرا قبل خ ...

مبگم به نظرتون چطور بچه های دیگهخودشون هوشیار میشن وقتی دستشویی دارن بیدار میشن ولی اینجور بچه ها نمیتونن همش به این موضوع فکر میکنم ناراحتم

خب معلومه بچه از شب تا صبح جيش میکنه هنوز گوچیکه باید سه بار توی شب بیدار بشی ببریش دسشوییظهرا قبل خ ...

سه باار؟ بچه چی از خوابش بفهمه پس؟ معلومه تو خواب کنترل نداره وگرنه که قبل خواب بره باید تا صبح نگه داره

ای بابا جای نگرانی داره اصلا مگر اینکه وسواس باشی و نگران تمیزی تشک یعی کن از ساعت ۶ عصر چای شکلات ک ...

نه عزیزم بحث تمیزی نیست اصلا میترسم براش بخواد بمونه 

تو اقوام داشتیم البته اونا خیلی کتک میخوردن از مادرشون و جو خونشون متشنج بود

بعضیا ارثیه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من تو این مورد یه کم سهل انگاری میکنم زیاد بیدارش نمیکنم پیش خودم میگم چطور بچه های دیگه در طول شب ی ...

نه اون خانم راست میگه دختر من الان ۸ سالشه، تا زیادی وول وول میخوره ، میفهم جیش داره.

وقتیم میره دستشویی قشنگ ، کلی جیش میکنه.

منم بلندش میکنم و میبرمش.

جدی بگیر، دختر جاری من تا ۴،۵ ابتدایی هم مشکل داشت.

الان ۷ سال کم نیستا، باید دیگه خوب میشد