سلام دوستان دختر من از وقتی که از پوشک گرفتمش تقریبا هر شب تا الان شب ادراری داره دکتر بردم سونو و آزمایشات مشکلی نداشت من واقعا نگرانم که قراره تاکی طول بکشه چون هیچ اثری از بهبود نمیبینم حتی در طول روز هم بخوابه جاشو خیس میکنه چیکار باید کرد واقعا؟ تو مطب دکتر بچه های نوجوون هم میدیدم واسه این مشکل می اومدن همه تنم میلرزید که یعنی بچه منم قراره تا این سن هم ادامه داشته باشه مشکلش😔
چند سالشع گلم شبا فقط در حد یه لیوان اب بهش بده به هیچ وجه مایعات گاز دار نده غذا با طبع سرد بهش نده موز خرما گوشت گوسفندی تنقلات بهش بده یه مدت لبنیات بهش نده بچه خواهر منم پسره ۳سال ونیمشه شبا شب ادراری داره بهضیا هم طبع بدنشون تا یه سنی اگه مشکل مثانه وکلیه نداشته باشن اینحوری خوب میشن بزرگتر کمیشن
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی هرشب داشت تا اون موقع یهو درست شد؟ یا از یه سنی شروع شد به کم شدن؟ چون هر شب هست خیلی نگرانم
گلم شبا حداقل دوبار بیدارش کن ببرش جیش کنه
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
بله هر شب ، مامانش سره ساعتایه مختلف بیدارش میکرد میبردش دستشویی
من تو این مورد یه کم سهل انگاری میکنم زیاد بیدارش نمیکنم پیش خودم میگم چطور بچه های دیگه در طول شب یا خودشون بیدار میشن یا کل شب خشک می مونن پس بیدار کردن من فایده ای نداره
تا ۴ سالگی بچه ی خواهرم اینجور بود .حتی عصر میخوابید جاش خیس میشد نمیدونم خودش طبیعی درست شد یا بهش چیری داد .ولی نارنگی مایعات زیاد هندوانه هرچیز سرد روحذف کرد .
تو اقوام داشتیم البته اونا خیلی کتک میخوردن از مادرشون و جو خونشون متشنج بود
بعضیا ارثیه
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن