2777
2789
عنوان

کیا همش با همسرشون دعواشونه

202 بازدید | 21 پست

چند هفتس که بیشتر پیش همیم و همش دعوامونه

حس میکنم بهم بی توجهی میشه دیگه مث اوایل جذابیت

ندارم واسش و همینم باعث زود جوشیم شده

جوری شده که داریم از چشم هم میوفتیم از بس دعوامونه

بنظرتون چیکار میشه کرد که کمک کنه به کمتر شدن

این بحثامون

اینم بگم که عقدیم هنوز ازدواج نکردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادی نیست تو دوران عقد اینهمه دعوا کنید.به این زودیا ازدواج نکنید،هنوز به همدیگه فرصت بدید تا بهتر و بیشتر همو بشناسین

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

همیشع مردا برعکسن تو به خودت برس و فاصله بگیر

درخواستی نکن تو خودتو دوست نداری

که در خواست محبت میکنی مرادا جذب زن قوی میشن

عادی رفتار کن باهاش ولی درگیر خودت باش به خودت برس 

رو خودت کار کن این از ضعف اعتماد به نفس شماست فکر می کنی اون باید تمام خلا ها ی شمارو پر کنه ولی این درست نیست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عادی نیست تو دوران عقد اینهمه دعوا کنید.به این زودیا ازدواج نکنید،هنوز به همدیگه فرصت بدید تا بهتر و ...

خودمم میترسم از ازدواج اگه بخواد اینجوری همش دعوامون باشه 

من بودم،از عقد همش دعوا داشتیم،یه بار به زور بردمش مشاور ،مشاور گفت حرف همو نمیفهمین،راست میگفت،طرفمم شخصیت خودشیفته داشت،میگفت هرچی من بگم بگو چشم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
خودمم میترسم از ازدواج اگه بخواد اینجوری همش دعوامون باشه

بله،بنظرم احتیاط کنید

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

همیشع مردا برعکسن تو به خودت برس و فاصله بگیردرخواستی نکن تو خودتو دوست نداریکه در خواست محبت میکنی ...

دیشب رفتم سمتش به بهونه ردم کرد 

برا همینه حس میکنم دیگه جذابیتی ندارم واسش

بی محلی می‌کنه بهم

رو خودت کار کن این از ضعف اعتماد به نفس شماست فکر می کنی اون باید تمام خلا ها ی شمارو پر کنه ولی این ...

اینجوری نبودم از وقتی اینجوری رفتار میکنه من بیشتر 

حساس شدم رو اینکه بمن اهمیت نمیده