2777
2789

۳ نفر تو خونه دارن بهش میگن اشتبا میکنی

ما برا بار اول یشب با خانواده خودشم تا ۳ شب بیرون بودیم

فرداش بابام ساعت ۱۱ شب میاد خونه

کل عصر و شب با رفیقاشه ۱۰ شب میاد ی شام میخوره بعدم میخوابه بهش میگم ما دیشب کلی منتظرت موندیم برا یه شام ینی ما هیچوقت نباید باهم شام بخوریم

تازه میگه امشبم برنامه بازی ریختیم دیر میام احتمالا اهل خیانتم نیست رفیقاشو میشناسم ولی ادمای حرومزاده ای هستن

بهش میگم حداقل امروز زود تعطیل شد کارت بریم اصفهان‌میگه پول تو کارتم نیست میگم دفع های قبلی چ خرجی کردی ک یهونه میاری بعد میگه هوا سرده

من مامانم اجیم هی بهش میگیم اونم میگه نه شما عقلتونو بزارید روهم اندازا من نمیشه😐😐😐

دیشب ۱۲ میاد 

حتی بعر از اینکه من خواییدم اومد اگه یکی دوشب بود اوکی‌ حق با اونه ولی هرشب

یبار نمیشه ما باهم شام بخوریم ظهرام ک سرکار

رفیق بازی همینه

درستم نمیشن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال دیگه اون خودش نمیخواد نمیتونید کاری کنید🤦🏻‍♀️سه تایی برید جاهای مختلف مثل سینما و ... خوش ب ...

وقتی پول نیست براچی بریم؟؟؟

بهش میگیم حداقل بریم سی و سپلی چیزی تاب بخوریم اصفهان

خونمون همینجاست

هردفع هم رفتیم بیرون هیچی خرج نکرد برامون تهش دوتا تنقلات

تازه الانم گفتیم نمیخوایم فقط بریم بیرون خانوادگی

ببخشید ببخشیدا بتخمشم نیست

وقتی پول نیست براچی بریم؟؟؟بهش میگیم حداقل بریم سی و سپلی چیزی تاب بخوریم اصفهانخونمون همینجاستهردفع ...

از دست این خانواده ی ایرانی هرکسی یه جور داره عذاب میکشه 

چی بگم اخه خدا کمکتون کنه اگر قانع شد با مشاور صحبت کنه.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

برین باهم راه برین بیرون برین پارک 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بهش فکر نکن برات مهم نباشهخودتون با هم خوش باشین

نه برام مهم نیست  از خدامه تو خونه باشم

ولی خانواده بخش مهمهیه ک باید براش وقت گذاشت

و اینکه اون همش سعی میکنه مامانمو متقاعد کن ولی من جوابشو دادم و کم اورد

میپیچونه😂😂😂

بدون بابات

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بدون بابات

چقد بریم حاجی:)

من خودم‌حوصله بیرونو ندارم بخاطر درس وگرنه همش دوستدارم ول باشم بیرون

براهمین نمیرم

فقط جوابشو دادم‌ک بفهمه حق باهاش نیست.