2777
2789
عنوان

علائم سرطان سینه رو دارم

401 بازدید | 22 پست

سلام یه توده ای هست زیر سینه که هم اطدافش قرمز شده هم پوستش پرتقالی که این علائم علائمی هست که مربوط به کنسر سینه هست از ناامیدی نمیخوام برم دکتر و دردش بسیار شدیده 

بیشتر نگران خانوادمم

حتی یه درصد هم ممکن نیست کیست باشه درسته

پرسه در کوی غزل بی تو عجب دلگیر است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست پرتقالی که میگی ریشه ی مو نیست احتمالا؟ روی سینه ات مو نداره؟, موهای کوچیک و ریز 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

سرطان درد نداره که

بعدم این علائمو منم داشتم. ورم سینه. قرمزی پوست. پوست پرتقالی. درد. درکنارش من تب و لرز هم داشتم. خیلی دکتر رفتم. گفتن ممکنه سرطان التهابی باشه. درنهایت ماستیت بود. بعد از نمونه برداری مشخص شد. 

حتما برو دکتر عزیزم

فکرای بیخود نکن. 

سرطان درد نداره کهبعدم این علائمو منم داشتم. ورم سینه. قرمزی پوست. پوست پرتقالی. درد. درکنارش من تب ...

شما توده هم داشتی عزیزم؟

خداروشکر که چیزی نبود

سرطان درد نداره کهبعدم این علائمو منم داشتم. ورم سینه. قرمزی پوست. پوست پرتقالی. درد. درکنارش من تب ...

بعد یه سوال دیگه طی چندوقت اینجوری شدین

برای من همه این علائم چندروزه اتفاق افتاد

میترسم خانواده بفهمن و چیزی باشه و داغون بشن

نمیفهممت جونت در خطره 

ای بابا برو دختر هرچه زودتر بهتر 

سر طان سینه جز شیطون ترین سرطان هاس زود پیشرفت میکنه متاستاز میکنه 

نکن با خودت

ممکنه باشه بله

اگه این باشه که خطرناک نیست اصلا . اگه سابقه ی این بیماری رو هم ندارین که بعید باشه. برو دکتر ممکن عفونت باشه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨