2777
2789

زیر بغلم یه چیز کوچولو یکم سفت هست که وقتی فشارش میدم انگار ی مایع ازش خارج میشه خیلی وقته که هستش نزدیک چن ماهه همینطوریه و من اصن بهش توجه نمی‌کردم ینی از چیه ؟

قبلا درد میکرد و سوز میداد ولی ب مرور دردش کم شد و اندازه ش هم ب مرور کمتر شد فقط الان مایع ازش خارح میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکلو دارم با این تفاوت که سفت نیست نرمه و سوز نمیده و چیزی ازش نمیاد 

ولی گاعی وقتا درد میگیره دستم و کتفم و زیر دستم

چند سال بود داشتمش 

اما چند وقت پیش خیلی دردناک شد رفتم سونو دادم دکتر گفت یه کیست معمولیه و نگران نباش

تو هم برو ضرر نداره

برو دکتر ولی به این چیزای گوگل اعتماد نکن منم ی مشکلی داشتم تو گوگل زدم گفت سرطان رودس از ترس داشتم ...

منم حیلی میتررررسم از هوش مصنوعی پرسیدم گفت چیزی نیست ولی گوگل اینطور گفت

مال منم اونطوری شد مادربزرگم گف چرکه 

دو سه تا قرص اموکسی سیلین خوردم خوب شد تا الانم رفت ک رفت

اگ از ژیلت استفاده میکنی شاید برا اونه

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
منم همین مشکلو دارم با این تفاوت که سفت نیست نرمه و سوز نمیده و چیزی ازش نمیاد ولی گاعی وقتا درد میگ ...

حداروشکرررر  آره حتما میرم.  اولش گفتم حتما چرکی و عفونت‌های خوب میشه ولی تو گوگل یهو زدم ترسیدم

مال منم اونطوری شد مادربزرگم گف چرکه دو سه تا قرص اموکسی سیلین خوردم خوب شد تا الانم رفت ک رفتاگ از ...

اره ژیلت میزدم ولی خیلی وقته نمیزنم دیگه .

خداروشکر منم باید بخورم ببینم خوووبه میشه یا نهه

بنظر منم برو دکتر و ان شاءالله که با یه چرک خشک کن خوب میشه

چند وقت قبل باغچه رو تمیزکردم کلی گیاه کندم و پاکسازیش کردم البته بعدشم چون دستام کثیف بود گربه حیاطمونو نوازش کردم بعدش دستامو شستم اما یه دونه کوچک چرکی رودستم زد

فرداش خیلی جالب یه خانم دکتر رو جایی عمومی دیدم باتلفنش صحبت میکرد متوجه شدم دکترهستن دستمونشون دادم گفتن کواموکسی کلاو بخور 

خوردم خوب شدم

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

گوگل تو بگی گلوم درد میکنه میگه سرطان گرفتی 

برو دکتر نگران نباش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اگ از ژیلت زیاد برای زیربغل ایتفاده میکنی التهاب شده جوشه نترس

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠