2777
2789
عنوان

چطور تمومش کنم این پسرو

81 بازدید | 13 پست

من دیشب یه ربات چت ناشناس توی تلگرام پیدا کردم خواستم امتحانش کنم، همون اول پروفایل یه پسرو لایک کردم بهم درخواست چت داد قبول کردم، بعد خیلی ازش خوشم اصلا مثل بقیه پسرا چندش نبود چه جور بگم خیلی خوب بود عین من بود کلا فهمیدیم خیلی شبیهیم ب هم، من کلا از دوست مجازی و اینا زیاد خوشم نمیاد حوصله چت طولانی و اینارو هم ندارم ولی از این خیلی خوشم اومد آیدیشو بهم تا من بهش پیام دادم با کمال تعجب با اینکه هیچوقت عکس نمیدم تو مجازی جفتمون عکس هم دادیم، رل نزدیما ولی خیلی صحبت کردیم و قرار شد برای ی مدت هم صحبت باشیم و حتی خصوصیاتش رو بهم گفت از چه چیزایی میخواد حرف بزنه، چی ناراحتش میکنه و اینا فهمیدم پسر خوب و قوی ایه اما تعریف کرد برام و فهمیدم گذشته غمگینی داشته و خیلی تنهاست هم صحبت نداره 

خلاصه ما از 11 تا ساعت 3 صبح حرف زدیم بنده خدا خودشم میخواست 6 پاشه بره سرکار برای من بیدار موند ب منم می گفت نرو حتی 3 هم ب زور شب بخیر گفتم 

ولی اون آخرای چت دیگه خسته شدم پشیمون شدم من هرشب نمیتونم این بساط رو تحمل کنم حتی اون توی طول روز هم میخواد حرف بزنه من نه حوصلشو دارم نه وقتشو 

اگه پسر دیگه ای بود بلاک می کردم بره ولی دلم براش می سوزه نمیخوام ناراحت بشه چه جوری تمومش کنم که دلش نشکنه؟ باورم نمیشه اعتماد کرد بهم حتی بهش گفتم هستم دیگه ولی منصرف شدم 

چی بگم چه جوری تمومش کنم که درک کنه؟ 

آخرشم برای احتیاط میخوام بلاک کنم ولی قبلش بهش میگم محترمانه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درگیر مجازی ام اونم با آدمی ک فرسنگ ها فاصله داره 

و البته میدونم برا ازدواج نیست 

و بله از همه چی میفتی اگه درگیر رابطه‌ اینجوری بشی من همه چیم عقب افتاده اون داره زندگیشو می‌کنه و میدونم تهش جداییه اما دلم هم نمیاد خرابش کنم..

بلاک کن چهار روز دیگه پسر مردمو به فنا ندی اینبار عاشق شما شه شما هم حسی نداری بدبخت میشه

آره به نظرم هرچه زودتر بگم بهتره ولی نمیدونم چطوری 

چه غلطی کردم هنوز خودمو نشناختم میدونم اهلش نیستم و حوصله ندارم ولی کردم ای خدا 

همینطوری یهو بلاک کنم ناراحت نمیشه؟ 

آره به نظرم هرچه زودتر بگم بهتره ولی نمیدونم چطوری چه غلطی کردم هنوز خودمو نشناختم میدونم اهلش نیستم ...

نههه اصلا بلاک نکن یهویی نرو ممکنه طرف خوب نشون بده بعد بخاطر عکس ضربه بزنه و اینا. بگو گرفتاری بگو درکت کنه بگو مثلا داداشمی مث خواهرت منو بدونو اینا خلاصه یجور بگو دلش بهت بسوزه و قبول کنه و راحت تر کات کنین

نههه اصلا بلاک نکن یهویی نرو ممکنه طرف خوب نشون بده بعد بخاطر عکس ضربه بزنه و اینا. بگو گرفتاری بگو ...

بابا مگه زمان بوقه 

الان همه عکس خودشونو پروفایل و اینا میزارن

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

توصیم اینه سمت ربات دیگه نرو یه پیام هم بزار براش ک ببخشید من نمیتونم ادامه بدم و سخته اینجور روابطی دوست ندارم وابسته شیم و این حرفا بعدم خداحافظی کن

مطمئن باش فرداش می‌ره با یکی دیگه حرف میزنه و تموم میشه..اما اگه بمونی و وابسته شی دیگه نمیشه در اومد 

آره به نظرم هرچه زودتر بگم بهتره ولی نمیدونم چطوری چه غلطی کردم هنوز خودمو نشناختم میدونم اهلش نیستم ...

نه یه روز بوده فراموش میکنه من قبلن همیچین غلطی کردم از سر دلسوزی تموم نکردم طرف عاشقم شد شما نکن اینکارو 

بابا مگه زمان بوقه الان همه عکس خودشونو پروفایل و اینا میزارن

نه ربطی نداره زمان بوقه یا نه. من زیاد دیدم میفرستن کانالای صیغه و اینا عکسو. دوستمم همون رباتای چت بود براش پیش اومد. گرگ زیاده