من دیشب یه ربات چت ناشناس توی تلگرام پیدا کردم خواستم امتحانش کنم، همون اول پروفایل یه پسرو لایک کردم بهم درخواست چت داد قبول کردم، بعد خیلی ازش خوشم اصلا مثل بقیه پسرا چندش نبود چه جور بگم خیلی خوب بود عین من بود کلا فهمیدیم خیلی شبیهیم ب هم، من کلا از دوست مجازی و اینا زیاد خوشم نمیاد حوصله چت طولانی و اینارو هم ندارم ولی از این خیلی خوشم اومد آیدیشو بهم تا من بهش پیام دادم با کمال تعجب با اینکه هیچوقت عکس نمیدم تو مجازی جفتمون عکس هم دادیم، رل نزدیما ولی خیلی صحبت کردیم و قرار شد برای ی مدت هم صحبت باشیم و حتی خصوصیاتش رو بهم گفت از چه چیزایی میخواد حرف بزنه، چی ناراحتش میکنه و اینا فهمیدم پسر خوب و قوی ایه اما تعریف کرد برام و فهمیدم گذشته غمگینی داشته و خیلی تنهاست هم صحبت نداره
خلاصه ما از 11 تا ساعت 3 صبح حرف زدیم بنده خدا خودشم میخواست 6 پاشه بره سرکار برای من بیدار موند ب منم می گفت نرو حتی 3 هم ب زور شب بخیر گفتم
ولی اون آخرای چت دیگه خسته شدم پشیمون شدم من هرشب نمیتونم این بساط رو تحمل کنم حتی اون توی طول روز هم میخواد حرف بزنه من نه حوصلشو دارم نه وقتشو
اگه پسر دیگه ای بود بلاک می کردم بره ولی دلم براش می سوزه نمیخوام ناراحت بشه چه جوری تمومش کنم که دلش نشکنه؟ باورم نمیشه اعتماد کرد بهم حتی بهش گفتم هستم دیگه ولی منصرف شدم
چی بگم چه جوری تمومش کنم که درک کنه؟
آخرشم برای احتیاط میخوام بلاک کنم ولی قبلش بهش میگم محترمانه