2777
2789
عنوان

خونه خریدن

545 بازدید | 62 پست

🙆ببخشید دوستان ی سوال ایا کسی اینجا با وام مسکن صاحب خونه شده چجوریه خ به ادم بگیره و اینکه شرایط اش چیه بدون سپرده میخام چون پولی ندارم بزارم تو بانک ممنون میشم راهنمایب کنید 💜

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی   💟

من اينكارو انجام دادم بايد اوراق بخريد اگر حسابي هم نداشتيد اگر حالا حالا ها نميخوايد باز بفروشيد ارزش داره چون با اوراقي كه ميگيريد بيشتر از دوبرابرشو ازتون ميگيره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون سپرده باید بری اوراق بخری 

که خیلی ضرر میکنی عزیزم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
من اينكارو انجام دادم بايد اوراق بخريد اگر حسابي هم نداشتيد اگر حالا حالا ها نميخوايد باز بفروشيد ار ...

نه نمیخام بفروشم حالا حالاها 🙈اوراق چی هستش چقدر میشه خریدش ؟

شما چقدر وام گرفتین من شنیدم ۱۶۰تومن زوجین میدن 

با قسط ۱۸۰۰درسته ؟

من 3 سال قبل گرفتم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
بدون سپرده باید بری اوراق بخری  که خیلی ضرر میکنی عزیزم

اوراق چی هستش ؟ اصلا اطلاعاتی ندارم درباره این چیزا یعنی از وامم کم میکنن؟

من ٦٠تومن وام براي خريد گرفتم ده تومن تعميرات كه خدودا ماهي يك و صد ميديم بريد بهتون توضيح ميدن  ...

مرسی عزیزم از راهنمایی ات 😙😙😙

من ٦٠تومن وام براي خريد گرفتم ده تومن تعميرات كه خدودا ماهي يك و صد ميديم بريد بهتون توضيح ميدن  ...

میشه بپرسم چقدر اوراق خریدید؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض