الی_ناز___ مدیر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 عنوان خونه خریدن | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 62 پست 🙆ببخشید دوستان ی سوال ایا کسی اینجا با وام مسکن صاحب خونه شده چجوریه خ به ادم بگیره و اینکه شرایط اش چیه بدون سپرده میخام چون پولی ندارم بزارم تو بانک ممنون میشم راهنمایب کنید 💜 برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟 1396/10/13 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 رنه با خريد اوراق از وامتون كم نميشه از دارايي الانت قبل از وام كم ميشه😂 اااا مگه چندتومن میشه این اوراق من میخام زوجین بگیرم ۱۶۰ تومن 😢😢 برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 درسته كلي ميمشن روش براي باز پرداخت ولي سال به سال مياد رو پول خونه ت و صاحبخونه شدي اره منم دقیقا تنها راهم اخه همینه دوست دارم صاحبخونه شم فوقش ۱۰سال قسط میدم بعدش خیالم راحته چاره ای ندارم واقعا تنها راهمع خواستم از دوستان باز ی اطلاعاتی یرم 😔💔 برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 من ٦٠تومن وام براي خريد گرفتم ده تومن تعميرات كه خدودا ماهي يك و صد ميديم بريد بهتون توضيح ميدن ... برای 60 تومن 7 ملیون اوراق خریدین؟اقساط دوازده ساله؟ خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
sami91 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 97 من چون حسابي كه داشتم به نام خودم بود وام هم به نام خودمه ماه به ماه هم اس ام اس ياداوريش برا خودم مياد😁 زوجين نميدونم چجوريه
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 برای 60 تومن 7 ملیون اوراق خریدین؟اقساط دوازده ساله؟ بچچها من نفهمیدم یعنی چقدر باید اوراق بخریم ؟ برای ۱۶۰میلیون چقدر میشه اوراقش ؟یعنی باید ب بانک پول بدیم ؟یا منظورتون همون سفته اس ؟خوب اینجوری ک بدون سپرده نمیشه من اصلا پولی ندارم ک بخام اوراق بخرم اخه 😢😔 برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟
sami91 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 97 دقيق يادم نيس چقد اوراق گرفتيم ولي فك ميكنم حدود پنج تومن شايدم بيشتر
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 استارتر به ازای هر یک ملیون باید 120 هزارتومن اوراق بخری.بعد سودبازپرداختشم حدود دوبرابر میشه فکر کنم واسه 50 ملیون باید 90 تا پس بدیمنخواستم این وامو بگیرم اما منصرف شدم ترجیح دادم خونه ایی که میخرم رهن بدم جای وام به این مضخرفی خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 من چون حسابي كه داشتم به نام خودم بود وام هم به نام خودمه ماه به ماه هم اس ام اس ياداوريش برا خ ... زوجین نفری ۸۰میلیون میدن کلا میشه ۱۶۰میلیون با قسط حدود ۲تومن ماهی 🙈🙈🙊اما اطلاعات دگ ندارم برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 بچچها من نفهمیدم یعنی چقدر باید اوراق بخریم ؟ برای ۱۶۰میلیون چقدر میشه اوراقش ؟ یعنی باید ب بانک پو ... 19 ملیون باید اوراق بخری عزیزم.واسه 160 ملیون هم تقریبن سیصدملیون باید سود پس بدی .دوازده سال باید قسط بدی خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 استارتر به ازای هر یک ملیون باید 120 هزارتومن اوراق بخری.بعد سودبازپرداختشم حدود دوبرابر میشه فکر کن ... یعنی من باید واسه ۱۶۰میلیون به بانک حدود ۲۰میلیون پول بدم ؟؟ برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 19 ملیون باید اوراق بخری عزیزم.واسه 160 ملیون هم تقریبن سیصدملیون باید سود پس بدی .دوازده سال باید ق ... اره خیلی سخته و بده اما چ کنم چاره ندارم میخام صاحب خونه شم بدم میاد از مستاجرری سخته خیلی 😔😔😔😔😢😢😢😢 برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 یعنی من باید واسه ۱۶۰میلیون به بانک حدود ۲۰میلیون پول بدم ؟؟ بله.اول 19200 ملیون میدی بعد وامو میگیری خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 بله.اول 19200 ملیون میدی بعد وامو میگیری مرسی عزیزم از راهنمایی هات ❤❤ برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 دوستان بنظرتون خونه بزرگ توی منطقه پایین بهتره یا نه خونه کوچیکتر توی منطقه بالا؟ برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟