2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به قد و استایلش داره مثلا قد بلنده یه پالتوی بلند بخر 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

تا الان چقدر برات هزینه کرده؟ شما نصف اون مرد هزینه کن

هزینه ای به اون صورت نبوده 

دو ماهه تو رابطه ایم ولی باهم جای خاصی نرفتیم به اون صورت بخاطر شیفت کاری فشردمون 

بیشتر سرکار همو میبینیم 

راستش من بودم یک چیز ساده میگرفتم کنارش هم چند مدل شکلات میزاشتم 

من سالهاست ازدواج کردم 

تولد و روز مرد برای همسرم همیشه بهترینها را گرفتم ولی برای ولنتاین دلیلی نمیبینیم اون همه هزینه کنم 

همسرم هم همیشه گل و شکلات و تهش یک عروسک گرفته

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
من بندرعباسم اینجا هوا خیلی گرمه

عه خب بنظرم یه باکس ماگ و شکلات با ست کمربند و کیف چرم کفایته 

و خیلی بهتر بود اگه سکرت پیش میرفتین نه که به همه بگین 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️