2777
2789

مادرم میگه نصف شب یهو صدای شکستن شیشه اومده از خونه 

داشتیم دیدم درب قابلمه ترکیده پودر شده 

زیر گاز هم خاموش بود قابلمه خالی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم زخم نبوده؟ شاید بگی خرافاتی ولی خب من اعتقاد دارم شاید به اون خورده

منم میگم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سرد و گرم شدهپیش میاداخه جنا چیکار ب در قابلمه دارن

توی خونه چه گرما و سرمایی هوا متعادل هست تو خونه 

طوری پودر شده که 

یکیم الان گفتن سرد و. گرم شده اره اونم هستحالا قطعی که. نمیدونیم ولی یه صدقه بدین ضرر نداره

چشم ممنون 

نه آب و هوای داخل خونه متعادل هست

هیچ علت ماورایی نداره

پیش میاد

در قابلمه منم یک دفعه نصف شب ریز ریز شد

بچه بودیم  خواب بودیم‌شب تو خونه مون 

یه دفعه صدای انفجار اومد

دوییدیم اومدیم تو اشپزخونه 

دیدیم شیشه سکوریت گاز پودر شده

نه استفاده کرده بودیم نه سرد گرم‌شده بود

کلا شیشه های نشکن نمیشکنن نمیشکنن یه دفعه می ترکن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
هیچ علت ماورایی ندارهپیش میاددر قابلمه منم یک دفعه نصف شب ریز ریز شدبچه بودیم خواب بودیم‌شب تو خونه ...

اهان ممنون دقیقا مامانم اینا هم شدن 

علتش چیه؟مگه میشه شیشه بدون نیرو بشکنه ؟!اونم شیشه درب قابلمه 

شیشه یه جوریه که هر فشاری بهش بیاد رو نگه میداره بعد یه هو با یه تلنگر کوچیک میترکه 

شیشه ی گاز ما یه روز نشسته بودیم همینجوری بدون اینکه گاز روشن باشه پودر شد انقد صداش بلند بود که نگو

نترسید جن نیست

اهان ممنون دقیقا مامانم اینا هم شدن علتش چیه؟مگه میشه شیشه بدون نیرو بشکنه ؟!اونم شیشه درب قابلمه

مال ماکه چند بار اتفاق افتاد

از شانس نصفه شب

تو استند قابلمه هاصدا میومد

فکر کردم موشی چیزی تو خونمونه میخوره به قابلمه ها

رفتم دخترمو بیدار کردم چون از من شجاع تره

برقو روشن کردیم 

دیدیم در یکی از قابلمه ها یه داره خرد میشه هی صدا میده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم میشه درباره موضوعی باهاتون صحبت کنم

بله بفرمایید