2777
2789

خانوما الان نزدیک ۵_۶ ماهه نامزدی کردم نامزدم اصلا برام هیچی نگرفته ن هدیه ای نه سوپرایز هیچی حتی بیرونم نرفتیم دوتایی بگردیم فقط در حد ۴_۵ بار اونم برا خرید 

بنظرتون چرا شما هم نامزدتون اینجوری بود

دلم میخواد حتی یه دونه شاخه گلم که شده یا حتی یه هدیه هرچند کوچیک بهم بده ولی اصلا انگار ن انگار

خسیس هم نیستا نمیدونم چرا به من رسیده اینجوری شده 

چندبار بهش غیر مستقیم و مستقیم  گفتم حس میکنم خودش میزنه به نفهمی 🤦🏻‍♀️

منظورم حتما اون هدیه و.. نیست این توجه که باید باشه اون شور و اشتیاق نداره نسبت به من انگا یه جوریه

والا الان که من نامردی کردم با زمانی که خونه بابام بودم مجرد اصلا هیچ فرقی نمیکنه پس کو اون دوران خوشی که میگن اگه خوبش الانه بقیش جه جوره🥲

من اول تا آخر هفته همش تو خونمون هستم فقط گاهی زنگ میزنه میگه برم خونشون که اونم مامان یل باباش میگن که بیاد همین 💔

من چکار کنم بنظرتون

شماها هم همینطور بودید عادیه یا من حساس شدم

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شب هر روز هر لحظه 🤣🤣نامردی که هنوز عقد نکرده بودم شبا می‌رفتیم بیرون برای شام تا۱۲ ۱اینا ولی عقد هر لحظه یا اون خونه ما بود یا من اونجا کلا پیش هم بودیم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

خب من که هردوشاغل بودیم کل هفته آخر هفته هاباهم بودیم بیرون میرفتیم وخرید میکردیم وچون خونه خریدیم خیلی قسط داشتیم برای همین نمیشد زیاد واس هم کادو بخریم یا من اصلا ازش پول نمیگرفتم چون هرچی میخواستم میخرید 

منم قراره با یکی ازدواج کنم الان چند ساله میگذره هیچ ذوقی نداره دقیقا مثل توام 😞 اصلا هیچ کاری برام نمیکنه حتی پیامم دیگه به زور میده اگه هم چیزی بخوام باید به زبون بیارم و انقد اصرار کنم تا شاید انجام بده 

بیرون رفتنم که هرچی اصرار میکنم بهونه کارشو میاره 💔

میشه برا امام حسین (ع) یه صلوات بفرستی؟ 💚
خب شرایط فرق داره شما احتمالا شوهرت وقت آزاد زیاد داشته

در کل شب ها خوب بود برا بیرون اسی باید باهاش حرف بزنه حداقل شبا ۱ساعت بیاد دنبالش بچرخن 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار