2777
2789
عنوان

رنگ مو برای عید

123 بازدید | 5 پست

بچه ها من موهام بلنده تا پایین کمرم ۱۵ سانت در اومده موهای خودم پایینش هایلایت مربوط به پارساله. رفتم آرایشگاه گفتن اگر هایلایت رو ترمیم کنیم احتمال داره بسوزه و ۸ تا ۱۰ میلیون هزینه اش میشه. اول اینکه دلم نمیاد انقدر پول بدم اونم آیا بشه آیا نشه😃 دوم رنگ هایلایت پایین موهامو دوس دارم. بنظرتون خیلی زشته موهام دو رنگ باشه؟ بالا قهوه ای تیره پایین هایلایت. یا برم یه رنگ بذارم همش رو یک دست کنم؟ 

نه بابا هیچی زست نیست، بدون رو کله موهاتم یه رنگ بزاری ، دوباره لایتات میان بیرون، و لایت میشه، لازه ...

میترسم بگن چرا به خودش نرسیده و اینا. سشوار میکشم و اتو مو اینا قشنگ میشه. فقط میگم یوقت نگن چرا هیچ کاری نکرده. خواهرشوهرام همه مشکی یه دست کردن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوره من که اصلا دلم نمیاد این همه پول بدم گذاشتم همینجور بمونه ،فقط برای اینکه دکلره به زردی ...

منم شامپو بنفش میزنم رنگ هایلایت پارسالم فوق العاده بود. پارسال ۴ دادم امسال میگه ۸ تا ۱۰🙃🙃🙃😏😏

میترسم بگن چرا به خودش نرسیده و اینا. سشوار میکشم و اتو مو اینا قشنگ میشه. فقط میگم یوقت نگن چرا هیچ ...

اگه بخوان حرفی بزنن میزنن، ببین حرف مردم ۱۰-۱۵ میلیون میارزه، یا میتونی با اون پول یه کار دیگه کنی، دیگه پول برای خودته ، خودت میدونی