2777
2789
عنوان

چرا مردهای مطلقه اینجورین

135 بازدید | 14 پست

همه شون مینالن که  زنه اول مهریه گرفته رفته دیگه به هیچ زنی اعتماد ندارن برای زن دوم میگن نه مهریه میدیم نه طلا میخریم!!!!!! با وجود پول داشتن( این بهونه ای هست برای خساستاشون انگار زن دوم کنیز و خدمتکار میگیرن) 

یعنی بدترین موجودات دنیا برای ازدواج همین مردهای مطلقه ن

اگه ادم درستی بودن یه زن زندگی شو خراب نمیکرد طلاق بگیره احتمالا یا خیانت کردن یا دهن بین خانواده شون بودن یا خسیس یا بی توجه و بددل

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون جامعه مون هنوز یکم مردسالار هست و به قول شما انگار زن کنیزشون هست و هر طور دل شون بخواد باید با زن رفتار کنه

فوقش کنیز هم باشه

مگه کنیز انسان و بنده خدا نیست؟!

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

منم از مردای مطلقه بدم میاد احساس میکنم اون ها بد بودن که زن طلاق گرفته و رفته

خیلیا هم خودشون زنو طلاق میدن

نامردا

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
ایستاده تشویقت میکنمو ب احترامت کلاه برداشته و خم میشمبوس بهت

فدات 

واقعیت تلخیه

بدبخت زن دوم 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

منم از مردای مطلقه بدم میاد احساس میکنم اون ها بد بودن که زن طلاق گرفته و رفته

زن ها احساساتین و وابسته به رابطه

هیچ زنی به اسونی زندگیشو خراب نمیکنه طلاق بگیره

حداقل از بد درفتن اسمشون تو این جامعه جهان سومی میترسن 

ولی مردها نه

چون جامعه مون هنوز یکم مردسالار هست و به قول شما انگار زن کنیزشون هست و هر طور دل شون بخواد باید با ...

چرا باید کنیز باشه؟

زن و مرد شریک برابر زندگی هستن

موافقم ❤ی زن زمانی حاضر به جدایی میشه که کارد به استخوونش رسیده باشه دلیل اصلیشون هم مردای خائن و بچه ننه و معتاده پس نتیجه میگیرم دور مرد مطلقه رو خط بکشین دخترا

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

اما خب من از مرد مطلقه بیشتر خوشم میادحس می کنم نسبت به بقیه مردها پخته تر شدند البته اگر دلیل اصلی ...

پس باید بتونی با یه مرد شکاک و خسیس کنار بیای 

نمیگم همه شون

ولی نود درصدشون همینه

یه ده درصد شاید سالم باشن اونم از جنبه پختگی یه امتیاز بگیرن

من با خسیس کنار نمیام