2777
2789
عنوان

خرید ماشین

589 بازدید | 37 پست

سلام ..حقیقتا دلم خیلی گرفته ما ماشین داشتیم و بخاطر یسری مشکلات مجبورشدیم و فروختیم سه سال شد ک دیگ نتونستیم بخریم..صفر صفریم ب معنای واقعی بخورنمیر و فقط روزگاربچرخه..

وام یا جای ک از دم قسط ماشین بدن میشناسین؟وام بدون سپرده؟؟

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

اگ کسی راهکاری میدونه بگه..شب میخایی صبح بیدارمیشی دویس میلیون رو ارزوهات اومده..امشب خیلی حالم گرفتست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم برا خونه مجبور شدیم بفروشیم۲۰۷داشتیم ولی خونه خریدیم ب جاش همسر منم دنبال وام بدون سپردس ولی جایی نمی‌دن حداقل ی ماشین کارکرده بخریم مردیم از بی ماشینی 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
وام بخر از بانک مهر ایران یا رسالت همون امتیاز وام

اونام اولش پول میخان ک بخری..بخاطر یه مشکل بزرگی کلا صفرشدیم و نمیتونیم..کسی قبول نمیکنه ک اول پول خریدامتیازومیخاد

ماهم برا خونه مجبور شدیم بفروشیم۲۰۷داشتیم ولی خونه خریدیم ب جاش همسر منم دنبال وام بدون سپردس ولی جا ...

اره داشته باشی و بعدپیاده بشی عذاب دنیاست بخدا...بانک مهرایران وام بدون سپرده وام فوری تا۵۰ تومن میده اگ توبانک مهر وام ندارید بهتون تعلق میگیره بدون سپرده و بدون ضمانت هست...اما ازاینجاهم من شانس ندارم چون وام کالادارم بهم تعلق نگرفت..اقساطش کمه و طولانی باسود ۴ درصد اگ بهتون تعلق میگیره معتل نکن 

انشالله که به همین زودی بخرین خداکمکتون کنه من میدونم شماچی میکشین خیلی سخته

فداتشم ممنون از دعای قشنگت ان شاءالله واقها سختمونه هرجاتوخیابون شبیه ماشینمونومیبینم غم عالم میادتودلم..دیروز توکوچمون کسی نبود شبیه ماشینمون و دیدم از کنارش رد شدم دست کشیدم روش بخدا یه حسرت بزرگ شده همش باخداحرف میزنم خدایاخودت یه راهی پیش پامون بزار...

اره داشته باشی و بعدپیاده بشی عذاب دنیاست بخدا...بانک مهرایران وام بدون سپرده وام فوری تا۵۰ تومن مید ...

وام گرفتیم قبلا از مهر ایران داریم قسط میذیم بازم تعلق میگیره 

مردیم تو سرما پای پیاده بعد ماشین ما رو پسر خاله م از ما خرید اونا پراید داشتن دیشب ما رو رسوندن انقددلم ماشینمون خواست ی جوری شدم اصن خانومش نشسته بود جلو. بعد گف ببخشیدا عزیزم ناراحت نشی ی موقع گفتم نه بابا چ ناراحتی 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
وام گرفتیم قبلا از مهر ایران داریم قسط میذیم بازم تعلق میگیره مردیم تو سرما پای پیاده بعد ماشین ما ر ...

نه گلم تعلق نمیگیره منم وام کالادارم تعلق نگرف برااونای ک وام ندارن درجاتعلق میگیره...اصلا ادم تودلش اشوب میشع بخدا..مااهم پای پیاده حتی یه موتورنداریم😔حسودی نمیکنماااا ولی عدالت خدا کجاست یکی برا یه ماشین انقدبایدحسرت و غم و بی پولی تاکی نخوری نپوشی ک بتونی یدونه دست دو درب داغون بخری...امایسریا میبینی سال دوبار ماشین عوض میکنن..خدایا شکرت😔