2777
2789
عنوان

وقتی خدا مراقب خودتو فندوقته

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 36 پست
🥎خونریزی دوران بارداری :🥎بسیاری از خانم های باردار در سه ماهه اول بارداری دچار خونریزی های شدید و ...

👆🏻👆🏻👆🏻

🪆بنابراین ،باتوجه به علت هایی که در اینجا👆🏻 تشریح شد ،اگر مادر باردار را به هر گونه گرمی یا سردی بدون تدبیر ببندند ، سقط جنین، قطعی خواهد شد....

🪆در اینگونه موارد باید دانست ،علت افتادن به خونریزی شدید در دوران بارداری ،اختلال بدن در تولید خون و صفرای زیاد مادر است،که قطعا جنین این شکلی مشکل در تشکیل قلب هن داشته يا دارد ...پس نه، باید هر نوع گرمیی داد ،نه ،هر نوع سردیی...

🪆اینجا باید در گام اول خوراک مادر باردار، بسیار کنترل شود...کوچکترین خوراکی که صفرا را بالا ببرد ...منجر به قطعی شدن سقط ،تضعف جنین در بدن مادر ،خونریزی زمان بر و مقطعی و طولانی شدن زمان سقط می‌گردد ..

🪆کوچکترین خوراکی که طبع سرد داشته باشد ، ضعف رحم را بیشتر می‌کند و در نتیجه توان نگه داشتن جنین،توسط عضلات رحمی از بین می‌رود ،به راحتی ...و به همین آسانی جنین سقط می‌شود با خونریزی شدید.

🪆پس باید خوراک و دارویی داده شود که تناسب صفرا و سردی را در بدن زن باردار ایجاد کند و مانع سقط شود..و همزمان به تولید خون نیز کمک کند و آن خوراک باعث گردد ،عضلات در رحم محکم گردد تا جنین جای خود را محفوظ کند و به اصطلاح نیوفتد...

🪆چه کنیم !!؟؟ برای رفع مشکل :

🪆با مصرف سویق عدس صفرا را پایین می آوریم ...گام اول این است که سویق عدس به مادر داده شود..و بعد از چند روز که خونریزی کم شد ،سویق گندم شروع شود ..

🪆🔵👈🏻قرص خون ِ طب اسلامی 👉🏻به این صورت که بیان میکنم به مادر باردار داده شود ..خیلی سریع خونریزی را بند می آورد 👈🏻15 تا دونه صبح ، 15 تا دونه ظهر ،15 تا دونه عصر ،15 تا دونه شب. تا زمانی که خونریزی بند آید ،اگه خونریزی شدید بود ،تعداد آن تا 25 عدد در هر نوبت هم مشکلی ندارد (15 تا دونه همه اش باهم باید خورده بشه.دانه های قرص بسیار ریز هستند ، است قرص،چون کاملا گیاهی است ،ترکیبات آن هیچ عارضه ای ندارد ) قرص خون طب اسلامی ،مجفف است و البته صفرا را پایین می آورد و ضعف ناشی از خونریزی را رفع می‌کند ...🪣👈🏻خود این حقیر که 25 تا میدهم در هر نوبت ،و یک روزه خونریزی بند می آید و جنین حفظ می‌شود و تمام.

🪆مصرف آب تره

🪆مصرف فالوده ی سیب و به .

🪆مصرف هر خوراک خون ساز ،بسیار در کاهش خونریزی و ضعف، مؤثر است که خوراکی های خون ساز در مطالب گذشته بیان شده است،جستجو کنید . تدبیر به طور کلی 👈🏻خوراک خون ساز است ،زیرا خوراکی های خون ساز ، هم صفرا و هم سردی را به تعادل می‌رسانند و مانع علت خونریزی در مزاج می‌شوند..

.محمد امین احسانیان.

@siyahdune

👆🏻👆🏻👆🏻🪆بنابراین ،باتوجه به علت هایی که در اینجا👆🏻 تشریح شد ،اگر مادر باردار را به هر گونه گ ...

👆🏻👆🏻👆🏻

🔸بعد از رفع این مشکل و عبور از این ایام ،حتما ،حتما 👇🏻

🔸باید حتما تعادل مزاجی و تصفیه ی خون و کبد صورت بگیرد که مصرف دم نوش بنفشه و ترنجبین یا 👌سرکنگبین😍 تا آخر بارداری بسیار عالی است .

.محمد امین احسانیان.

@siyahdune

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

👆🏻👆🏻👆🏻🔸بعد از رفع این مشکل و عبور از این ایام ،حتما ،حتما 👇🏻🔸باید حتما تعادل مزاجی و تصفیه ...

👆🏻👆🏻👆🏻
🔘🔘

🔺به طور عمومی ، به جز این موارد استثنا در تعداد مصرف که برای زن باردار که به خونریزی افتاده،محدودیت ندارد ..

🔺برای عموم و مسائل دیگر در تجویز ها :

🔺رمز مصرف قرص خون طب اسلامی این است 👈🏻در فصل سرد زمانی که هوا سرد است ،اثرش کمتر می‌شود ،پس تعداد تجویز باید کمتر باشد .در مناطق سردسیر هم برای تاثیر گذاری مناسب باید تعداد کم تجویز شود ..نهایتا صبح پنج تا....شب پنج تا ...👉🏻بیشتر از این تعداد، برای مناطق سرد و فصول سرد سال ،جواب نمی‌دهد ..

🔺در فصول گرم سال و مناطق گرمسیر ،چون اثر گذاری آن بیشتر می‌شود ، تعداد بیشتری باید تجویز شود..مثلا ده تا صبح ...ده تا شب .

🔺به جز در موارد استثنا مثل خونریزی در بارداری که هیچ محدودیتی ندارد ....قرص خون طب اسلامی برای افرادی که یبوست دارند ،مضر است و باعث تشدید یبوست می‌شود..زیرا مجفف است ..

.محمد امین احسانیان.

@siyahdune

بخاطر چی اینطوری شدی ؟

خودم نفهمیدم چرااا،ولی به خیر گذشت ،الان کلا استراحتم🥴

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

خب شکر خدا

ممنونم عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫