2777
2789
عنوان

عروسای حاظرجواب بیاید به ما بی زبونا آموزش بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 57 پست

ی بارازمایششو اورد من بخونم دیدم کلسترول داره گفتم چربی نخور به من میگه تاحالا خانه یا عسل نخوردی که ببینی چه کیفی میده

اخه بگو نفهم بابای من پرورش زنبور عسل داره

عسل خونتم ازمن میگیزی حالا کلاسشو میای عقده ای

😇😇😇😇😇😇
چرا؟من خودمو وسط نمیندازم شوهرمم بی احترامی نمیکنه ولی اجازه هم نمیده کسی بهم حرفی بزنه از اول اینطو ...

این که اجازه نمیدی بهت حرف بزنن خودش نشون میده که انقدر برا خودت ارزش قائل شدی که اونام میفهمن که نباید حرفی بزنن این خیلی خوبه واقعا👏👏

اما کلا با این که مردو بفرسن وسط حرفای عروس مادرشوهر یا خواهر شوهر خوشم نمیاد اگه واقعا حرف بدی زدن باید خود آدم جوابشونو بده بعد مرد ازش همایت کنه 

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیارو لازمه همون رفتاری ک میکنن رو باهاشون داشته باشی تا متوجه زشتیش بشن،  یا اینکه چند بار مقابله به مثل کنی که حساب کار دستشون بیاد 

به نظرم چند بار تو هم ایراد بگیر یه فرصت مناسب هم بگو بعضی ادما فکر میکنن وقتی کسی ازشون ایراد نمیگیره یعنی خیلی همه چی تمومن ولی نمیدونن طرف از شعور بالاشه ک بهش اجازه نمیده 

بعدم دیگه برات مهم نباشه، اینارو هم بگو فقط برا اینکه راحت بشی از این تنش ذهنیت

🤩
بعضیارو لازمه همون رفتاری ک میکنن رو باهاشون داشته باشی تا متوجه زشتیش بشن،  یا اینکه چند بار م ...

فردا سالگردمادرشوهرمه مطمئنم که باز میخواد زر زر کنه

😇😇😇😇😇😇
ی بارازمایششو اورد من بخونم دیدم کلسترول داره گفتم چربی نخور به من میگه تاحالا خانه یا عسل نخوردی که ...

اولا نمیدونم واقعا از سر منظور گفته یا نه 

ولی همون لحظه همینو بهش میگفتی خب

میگفتی اتفاقا عسلایی که بابا داره خیلی عالیه خودتم خوردی که ولی گاهی سلامتی واجب تره عزیزم 

🤩
فردا سالگردمادرشوهرمه مطمئنم که باز میخواد زر زر کنه

پس دست پیش و بگیر پس نیوفتی یا آگه خوشت نمیاد اونجوری ی رفتار کنی  یه بار بگو به خودم مربوطه دوبار بگو برام مهم نیست سه بار بگو نظر خودم مهمه که اینجوری نیست 

🤩

جوابشونو بده اما بی احترامی بهشون نکن. ی دفعه گفتم من مجرد بودم با دوستام زیاد حرم میرفتیم پدرشوهرم گفت میرفتی دعا کنی شوهر گیرت بیاد منم گفت پس دفعه بعدی دخترا رو بیرارین مشهد دعا کنن شوهر گیرشون بیاد

این وظیفه همسره که جواب بده ولی چون به خانوادشون میرسن لال میشن بهتره محترمانه و با خنده جوابشونو بدی و سبک بشی اینجوری کینه هم بدل نمیگیری البته باید واقع بین باشی شاید حق داشته باشن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
اخه جاریم خیلی بیشوره همش میخواد منو سرکوب کنه درصورتی که نه ازمن خوشگلتره نه تیمش بهتره نه تحصیلاتش ...

عین جاری من

همش میخواد از من و جهازم و بچم عیب و ایراد بگیره

هممممش

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡

بچه های جاریم بچگیاشون خییییللللیییی جیغ جیغو بودن

پسرمنم خیلی گریه میکرد بچگیاش

یه روز با متلک و پشت چشم نازک کردن گفت چشه این بچه همش صدا میده

منم گفتم بچه اومده که صدا بده

از اون موقع دیگ از گریه بچم عیب و ایراد نمیگیره

بجش بچمو میزنه خودش و شوهرش میخندن

منم یه بار تو جمع بهش گفتم بجا اینکه اینجا بشینی هر و کر راه بندازی برو بچتو بگیر

تا یه ماه قهر بود ایکبیری

آخرم بخاطر خانواده شوهرم بهش سلام کردم

عنتر خانوم

بچه های جاریم بچگیاشون خییییللللیییی جیغ جیغو بودن پسرمنم خیلی گریه میکرد بچگیاش یه روز با متلک و ...

ببخشید خیلی جوش اومدم یادم اومد کاراش