2777
2789
عنوان

عروسای حاظرجواب بیاید به ما بی زبونا آموزش بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 57 پست
منم اینطورم بعدش فقط خودخوری میکنم

البته بیشتر ب خاطر شوهرم چیزی نمیگم 

اینا همش مال اوایل ازدواجمون بود ی سال پیش الان مستقل شدیم کمتر میبینمشون 

فک میکنم کار خوبی کردم اون موقع جیزی نمیگفتم بعضی وقتا هم میگم نه کاش دفاع میکردم یاد اون روزا میفتم ناراحت میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل همش میگن پسر کوچولوئه یا جاریم هنش میگه سزارینی ها همیشه شکماشون بزرگه من لاله لالم

این دیگه جواب نداره شکمتو آب کن بعدا جلو جاریت بگو خیلیا میگن سزارینیا شکمشون بزرگ میمونه ولی به نظر من به طرف بستگی داره که چقد به خودش اهمیت میده و لاکچریه 😜 مثلا خودم

🤩

منم خیلی غصه میخورم.یکی از فامیلامون مادرشوهرش خیلی عوضیییی بود.بعد از چندین سال که مرد اومده بود خواب عروسش میگفت حلالم کن.اونم میگفت نه .بیچاره پدرشو دراورده بود میگه من از جونی با شوهرم هیچی نفهمیدم

چرا اشتباهه

حرفتو خودتو بزن 

هیچ وقت مشکلی که با اونا هست شوهرتو نفرس وسط جوابشونو بده بعد از تو شوهرتم به همایت از تو با خانوادش حرف بزنه یه چیز ولی اول خودت یه جواب با احترام بهشون بده

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
این دیگه جواب نداره شکمتو آب کن بعدا جلو جاریت بگو خیلیا میگن سزارینیا شکمشون بزرگ میمونه ولی به نظر ...

نه من زیاد شکم ندارم که تازایمان کرده بودم اومد بیمارستان اینو گفت

😇😇😇😇😇😇
منم خیلی غصه میخورم.یکی از فامیلامون مادرشوهرش خیلی عوضیییی بود.بعد از چندین سال که مرد اومده بود خو ...

آخه طفلک 

اگر آتش میدانست سرانجامش خاکستر است هیچ وقت اینگونه زبانه نمیکشید 

مثل همش میگن پسر کوچولوئه یا جاریم هنش میگه سزارینی ها همیشه شکماشون بزرگه من لاله لالم

😱

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒