2777
2789

سلام دوستان لطفا اگر واقعا کمک از دستتون برمیاد جواب بدید ولی اگ واستون خوشایند نیست نخونید چون ممکنه حاوی مطلب چندش باشه 

تو دوران پریود چندوقت پیش رفتم حموم دیدم لباس زیرم افتاده تو حموم درحالی که اصلا عادت ندارم همین طوری خیلی خیلی پیشاپیش عذر میخوام لباس زیر و کثیف پرت کنم . 

خیلی تعجب کردم چون از بیرون اومده بودم روز قبلش و اره لباس زیرمو عوض کردم اما با یه رنگ دیگه نه اونی ک تو حموم  افتاده بود. و سریع اون روز شسته بودمش

سوالم اینه ایا ممکنه که چندشخصیتی داشته باشم؟ 

چون افسردگیو پیش زمینه دارم و فکر میکنم دوقطبی باشم (علائمش و دارم ) ترس برم داشته همچین مسئله ای باشه ب این خاطر که اکثر مواقع فراموشی دارم نسبت به گذشته اتفاقاتی که قبلا ها واسم افتاده یا حرفایی ک شنیدم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها زندگی می‌کنی؟شاید کس دیگه ای انداخته باشه

نه با خونواده . از مامان و ابجیم چندبار پرسیدم کار اونها نبود.  

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
فقط همین تجربه رو داری؟ یا بار ها مشابه‌ش تکرار شده؟ الکی خودتو نترسونی

نه همچین اتفاقی بار اوله برام میفته به همین خاطر همش تو فکرشم

منم گاهی اوقات نمیفهمم حرفایی که شنیدم یا صحنه هایی که دیدم توی خواب بوده یا واقعیت..بخاطر اینه همش تو خونه‌م و از لحاظ رفاقتی اینا تنهام و خوابم بهم ریخته فراموش کارم

یه شورته پرت کردی ک کردی نگران نباش

ممنون ازتون . امیدوارم واقعا چیز خاصیم نباشه چون اخرین چیز که میخوام اختلال شخصیته

منم گاهی اوقات نمیفهمم حرفایی که شنیدم یا صحنه هایی که دیدم توی خواب بوده یا واقعیت..بخاطر اینه همش ...

اخ اره واقعا درسته منم همینم ‌. فکر کنم مشکل همینه زندگیمون یه نواخته و توش هیجان نیست ‌ بیشتراوقات تو خونه ایم و خواب زیاد داریم😥

اخ اره واقعا درسته منم همینم ‌. فکر کنم مشکل همینه زندگیمون یه نواخته و توش هیجان نیست ‌ بیشتراوقات ...

همین دیگه دقیقا...اگرم مشکلی بود و حاد بود بعید بدونم خودمون متوجه ش می‌شدیم و بهش آگاه می بودیم