2777
2789
عنوان

کی خونش قم هست

78 بازدید | 6 پست

من یه بار اومدم حرم حضرت معصومه

وقت کوتاه بود و سریع زیارت کردیم و رفتیم

امشب دلم هوای حرمو کرده و الان دارم با اشک این متنو مینویسم_دوس دارم فقط یکبار دیگه بیام حرم و کنار حوضش دو رکعت نماز بخونم.

تورو خدا اگه کسی هست که این روزا میره حرم دورکعت نماز به نیت من بخونه.حال دلم خیلی بده

خدایا یادت باشه من دوسِت داشتم اما تو نداشتی!یادت نره که من تورو خواستم اما تو منو نخواستی!من دستمو دراز کردم اما تو نگرفتی !من صدات کردم اما تو نشنیدی! من راه صراطتو پیش گرفتم اما تو محل نذاشتی!حداقل در عوض اون چیزایی که خواستمو ندادی یه مرگ راحت بده!قربونت برم فردا نیای سرطان مرطانیم کنیااااااا-بذار شب بخوابم صب پا نشم.دمت گرم👍 راستییییی هرچند تومنو نمیخوای اما من هنوز میخوامت!ببین چه بنده با مرامیم برات🧡😍

سلام عزیزم من قم ام

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ای خداا🥲

به خدا به زمان و مکان نیست

از همونجا بخون انشالله با توسل به حضرت معصومه جانم دلت آروم بگیره💜

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من قم ام

عزیزم

میتونید رفتید حرم برام ۲ رکعت نماز بخونید؟

من محتاج اینم که کسی برام دعا کنه که با زبانش هیج گناهی نکردم

کاش اونجا بودم

خدایا یادت باشه من دوسِت داشتم اما تو نداشتی!یادت نره که من تورو خواستم اما تو منو نخواستی!من دستمو دراز کردم اما تو نگرفتی !من صدات کردم اما تو نشنیدی! من راه صراطتو پیش گرفتم اما تو محل نذاشتی!حداقل در عوض اون چیزایی که خواستمو ندادی یه مرگ راحت بده!قربونت برم فردا نیای سرطان مرطانیم کنیااااااا-بذار شب بخوابم صب پا نشم.دمت گرم👍 راستییییی هرچند تومنو نمیخوای اما من هنوز میخوامت!ببین چه بنده با مرامیم برات🧡😍

عزیزممیتونید رفتید حرم برام ۲ رکعت نماز بخونید؟من محتاج اینم که کسی برام دعا کنه که با زبانش هیج گنا ...

عزیزم من شرمنده ام اما واقعا دیر به دیر میرم حرم چون کلا شاغل ام و متاسفانه وقت ندارم اما حتما براتون دعا میکنم🤍

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
ای خداا🥲به خدا به زمان و مکان نیستاز همونجا بخون انشالله با توسل به حضرت معصومه جانم دلت آروم بگیره ...

حالو هوای حرمو یه چیز دیگس قربونشون برم

ولی چکار کنم نمیطلبن

عزیزم من شرمنده ام اما واقعا دیر به دیر میرم حرم چون کلا شاغل ام و متاسفانه وقت ندارم اما حتما براتو ...

اشکال نداره فداتشم

دستت درد نکنه