2777
2789

ببخشید میشه جوابم بدید یکی بیاد به یه دختر  تو اینستا پیام بده باوجود زن وبچش بگه مجردم عکس بزاره شماره بعد بگه تصویری زنگ بزنیم فردا جایی هم روببینبم چه چشم و ابرویی داری سنشو۶سال کم کنه بعد که اسکرین های خیانتشوببینه  بگه واقعن خدابهم تلنگر زد من اولین بارم بود دست خودم نبود خودم نبودم انگارجادو شدم البته قبلن کارای مشکوک خیلی انجام داده بگه  اگه حرفه ای بودم باپیج فیک وعکس فیک می اومدم من بلدنبودم پس اولین بارم بود بنظر تون باید باور کرد ؟؟نباید زنشو در جریان گذاشت؟مطمعنم اولین بار نبوده چون اینقدر راحت رفته جلو بنظرت باهاش چکار کنم ؟

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدم چی گفتی اصلا

خوب نوشتم که میگم دامادم خیانت کرده به به پیج فیک پیام داده نمی‌دونسته منم منم واسع مچ گیری تا یجایی رفتم جلو تا مدرک بگیرم البته اول اون پیام داد من شاخ درآوردم تاعکسشو دیدم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
کات چی میگم دامادم بود من باپیج فیک باعکس فیک تواینستا می‌چرخیدم اون سلام کرد بعد مدرک گرفتم بلاک وف ...

عجب موجود ردای بود اون گرخید

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه