2777
2789
عنوان

کسی تجربه لاپاراسکوپی تخمدان داشته⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 63 پست
نترس منم همسن تو بودم که جراحی کیست تخمدان داشتمالبته برا من جراحی باز بود لاپاراسکوپی آسون تره فک ک ...

دقیقا دختر عمه من جراحی باز کرد من زجر کشیدم اون گفت عمرا اینجوری بوده باشم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
نه بابا من هفت سال پیش کردم دردش معمولیه ولی بخاطر گاز یکم اذیت میشی دیگه سه چهار ساعت بعد بهوش اومد ...

خب سوند دیگه برا چیه وقتی خودت دستشویی بری

وای متنفرم ازین سوند میخام بگم نزارن

خدایا بینهایت شکرت💚💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نترکیده بود از بچگی باهام بود دیگه به مرور تخمدان فاسد شد ۶ یا ۷ سانت بود جنسش چسبنده بود یا همون ...

وای میترسم با این پیامت ب گریه افتادم😭😭دکتر سونو گف فعلا چیزی نشده ولی باید سریع عمل کنی

خدایا بینهایت شکرت💚💚

اره لاپاراسکوپی راحتترهسوند گذاشتن واست؟؟شما هم درموئید بود؟؟

نه برای من سوند نذاشتن نمیدونم درموئید بود چی بود ولی خیلی بزرگ شده بود اول گفتن لاپاراسکوپی کن ولی بعد دکتر گفت چون بزرگه نمیشه و باید جراحی شی

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

نترس منم همسن تو بودم که جراحی کیست تخمدان داشتمالبته برا من جراحی باز بود لاپاراسکوپی آسون تره فک ک ...

اتفاقا من شنیدم باز راحت تره 

بالاخره اون قسمت خودش باز هست و تجربه رابطه و زایمان در راحتی عمل تاثیر داره

من لاپاراسکوپی کردم تا ۱۰ روز خم خم راه میرفتم احساس میکردم سزارین شدم با اینکه مجردم 😐😂

میگم لاپاراسکوپی اینههههه سزارین چی باشه

همین ۲ ماه پیش عمل کردم ۲۰ سالمه مجردم بله سوند میزارن چون بعد عمل خم و راست شدن سخته و به شکم فشار ...

شما هم درموئید بود

وای ن من نمیخام سونددد😭😭😭بهوش بیام اونجا رو خراب میکنم سوند ببینمممم

وای خیلی استرس دارم حتی هنوز نمیدونم میش کدوم دکتر عمل کنم

شما پیش کدوم دکتر رفتین

دکتر سونو گف با دقت دکترتو انتخاب کن چون اگه ی ذره دستش بو بره میخوره ب تخمدانت و تکون بخورن خیلی خطرناکه

خدایا بینهایت شکرت💚💚

اتفاقا من شنیدم باز راحت تره بالاخره اون قسمت خودش باز هست و تجربه رابطه و زایمان در راحتی عمل تاثیر ...

خواهرم تو از باز منظورت چیه؟😐

منظور من اینه که شکممو شکافتن باز کردن این چه ربطی به رابطه و زایمان داره😂

من اشتباه منظورمو رسوندم یا تو اشتباه متوجه شدی😂

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

اگه نزارن بلانسبت به ... خوردن میوفتی به عنوان دختر مجرد میگم‌ هیچم عمل راحتی نیست چرت میگن

یاخدا💔💔💔وای میترسم میترسممم

دقیقا کجارو لاپاراسکوپی میکنن؟؟من تخمدان چپمه

کنار مثانه،؟

خدایا بینهایت شکرت💚💚

خواهرم تو از باز منظورت چیه؟😐منظور من اینه که شکممو شکافتن باز کردن این چه ربطی به رابطه و زایمان د ...

اره اتفاقا منم ب این داشتم فک میکردم

بعد ما مجردیم

چه ربطی به زایمان و رابطه داره

خدایا بینهایت شکرت💚💚

سوند منو تقریبا ۲۴ ساعت بعد در اوردن 

و خودم باید میرفتم سرویس ، خم میشدم شکمم تا میخورد میخواستم فریاد بکشم 

از اون طرف وقتی ادرار میکردم اون سوراخی که نزدیک ناف پاره کردن بودن احساس کشیده شدن به داخل رو داشت و خییلی اذیت میشدم 

در کل سوند عالی بود 

حالا این خوبه بعد ۲ روز باید دفع هم انجام میدادی تا ترخیصت کنن بعد فکر کن با اون شکم زور بزنی 

وای بهش فکر میکنمم یجوری میشممم