2777
2789
عنوان

کسی تجربه لاپاراسکوپی تخمدان داشته⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 63 پست
سوند منو تقریبا ۲۴ ساعت بعد در اوردن و خودم باید میرفتم سرویس ، خم میشدم شکمم تا میخورد میخواستم فری ...

وای یا قراننن

وای چرا من باید کیست اینجوری داشته باشم اخه

بنظرت ما مجردیم خطر نداره سوند و اینا

ای خدا من همینجوریشم وسواسم رو این چیزااا

خدایا بینهایت شکرت💚💚

خواهرم تو از باز منظورت چیه؟😐منظور من اینه که شکممو شکافتن باز کردن این چه ربطی به رابطه و زایمان د ...

برای عمل کیست من ۲ـ۳ سال پیش یکی دیگه تحت دارو و درمان بودم بعد آخر دید مقاوم به دارو هست گفت باید عمل بشی 

گفت اگه متاهل بودی خودم عمل برات میکردم اما چون دختری باید شکمی انجام بدی منو معرفی کرد به به دکتر دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای میترسم با این پیامت ب گریه افتادم😭😭دکتر سونو گف فعلا چیزی نشده ولی باید سریع عمل کنی

عزیز دلم آروم باش من بیچاره از بچگی باهام بوده حدود بیست سال تو جسمم بود تو که اول راهی سریع خوب میشی دورت بگردم قصدم این بود که بگم برو دنبالش همین

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
برای عمل کیست من ۲ـ۳ سال پیش یکی دیگه تحت دارو و درمان بودم بعد آخر دید مقاوم به دارو هست گفت باید ع ...

اوه اوه خوبه واسه من همچین گزینه اصن نداشتن😮‍💨

مال منم به دارو مقاوم بود خیلیم بزرگ شده بود

تازه همزمان با اون دکترم دیده بود آپاندیسمم عمل لازمه گفت سرراه اینم بردارم راحت شی😂

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

وای من میترسم اجازه نمیدماگه مخالفت کنم گوش میدن؟؟نمیخام خب زوره مگه

نمیشه عزیزم باید ادرار کنی نمیشه که بعد عمل سختته 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

منم سالها پیش انجام دادم ، من سوند نداشتم بدترین تجربه عمرم بود ن ب لحاظ درد یا اذیت چون بیمارستان خصوصی انجام دادم

اما ببخشید بعد عمل وای باعرض معذرت اسهال شدیدذدد ددددددد داشتم داشتم میمردم هنوزم ک هنوزه از مامانم خجالت میکشم البته پرسنل بیمارستان برام تمیز کردن سرویس اتاق مو اتاق هم خصوصی بود تک نفره 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
عزیز دلم آروم باش من بیچاره از بچگی باهام بوده حدود بیست سال تو جسمم بود تو که اول راهی سریع خوب میش ...

خدا نکنه عزیزم

اره میدونم دکتر سونو هم گف حتما برو عمل کن شوخی نگیرش

تقصیر تو نیس من ادم استرسی و وسواسیم میدونی چی میاد جلو چشمم؟🥲اینکه مثلا خدایی نکرده زبونم لال تخمدانمو تخلیه کنه و نتونم بچه دار شم بعدا چون عاااشق بچم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ایشالا اینم بگذره زودتر عمل کنم راحت شم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

میشه علائمت روبگی

پریودام نامنظم و بعضی وقتا درد بدی حالت نفخ داشتم رو تخمدان چپم

واسم عجیب بود که این چیه تو تخمدانم حس میکنم و شبیه نفخه دیدم بله ب خاطر این کیسته و رفتم سونو تشخیص داد

خدایا بینهایت شکرت💚💚

منم سالها پیش انجام دادم ، من سوند نداشتم بدترین تجربه عمرم بود ن ب لحاظ درد یا اذیت چون بیمارستان خ ...

ای وای اسهال چرا؟شاید به خاطر داروی بیهوشی بوده ؟؟

اره منم میرم خصوصی عمل میکنم

خدایا بینهایت شکرت💚💚