2777
2789

من ی کیست درمویید دارم دکتر گفته بزرگ میشه ک ممکنه پیچ بخوره دور تخمدانت و تخمدانو از دست بدی 

حالا میخام عملش کنم از طریق لاپاراسکوپی یکم میترسم

درد داره در چ حد؟؟؟مجردم ۱۸ سالمه

و اینکه سوند میزارن؟؟اخه واسه دختر مجرد مگه سوند میزارن؟؟؟ی جا شنیدم میزارن خیلی میترسم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

سلام گل من من دو سال پیش انجام دادم سوند نه مامانم لگن می‌گرفت زیر پام 

دردش ده روزه کم میشه متأسفانه تخمدان چپم فاسد شده بود و تخلیه کردن هیعی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گل من من دو سال پیش انجام دادم سوند نه مامانم لگن می‌گرفت زیر پام دردش ده روزه کم میشه متأسفانه ...

چند سالتون بود؟؟؟مگه کیست چند سانت بود ک تخلیه کردن

حتما ترکیده کیست داخل تخمدان

منم سونو گف بهم اگه دیر عمل کنی باید تخلیه شه

علائمش چی بود عزیزم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

نترس منم همسن تو بودم که جراحی کیست تخمدان داشتم

البته برا من جراحی باز بود لاپاراسکوپی آسون تره فک کنم

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

در حدیه که نتونم دستشویی برم؟وای میترسم😭

نه بابا 

من هفت سال پیش کردم 

دردش معمولیه ولی بخاطر گاز یکم اذیت میشی دیگه 

سه چهار ساعت بعد بهوش اومدنمم رفتم خودم دسشویی 

سوند و بهوش اومدم در اوردن

چند سالتون بود؟؟؟مگه کیست چند سانت بود ک تخلیه کردنحتما ترکیده کیست داخل تخمدانمنم سونو گف بهم اگه د ...

نه نترکیده بود از بچگی باهام بود دیگه به مرور تخمدان فاسد شد 

۶ یا ۷ سانت بود جنسش چسبنده بود یا همون شکلاتی 

۲۹ سالم بود 

حتما پیگیری گن عزیزم اونجا دختر ۱۰ ساله کامل درآوردن تخمدان‌ها رو .. دکتر گفت خدا بهت رحم کرد

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
نترس منم همسن تو بودم که جراحی کیست تخمدان داشتمالبته برا من جراحی باز بود لاپاراسکوپی آسون تره فک ک ...

اره لاپاراسکوپی راحتتره

سوند گذاشتن واست؟؟شما هم درموئید بود؟؟

خدایا بینهایت شکرت💚💚

همین ۲ ماه پیش عمل کردم 

۲۰ سالمه مجردم بله سوند میزارن چون بعد عمل خم و راست شدن سخته و به شکم فشار میاد و نمیشه یسره دستشویی رفت 

روزی که سوند رو در بیارن به گریه میوفتی که ای کاش سونده هنوزم بود😂