من خودم خودبخود مغزم بیست چارساعت حرف میزنه امروز زشتی امروز زیرچشات سیاهه امروز نخوندی امروز بیرون نرفتی تو بی لیاقتی تو فلانی اوررثینکم بشدت. بعد میرم دندونم خرابمو درست کنم دکتر میگه 25 سالته 25 دندون خراب کردی.چرا چرا اینکارو کردی؟ میگم خو مسواک میزنم چیکار جنس دندونامون خوب نیست.میگه دیگه دندون نمونده سنی نداری فلانی واییییی بقران تا بی حسیو بزنه فقط میخوام گریه کنم نه از درد از حرفاش عذاب وجدانم پنج برابر میشه
بگو همینه که هست ب شما ربطی نداره سالم بود پیش تو نمیومدم که میتونی درستش کن نمیتونی برم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الانم خراب شد شهرمونم کوچیکه فقط اون یکم تعریفشو میکنن اینسری بخدا گریه م میگیره ازش
ب روت نیار دیدی چرتو پرت میگه. بگو بیزحمت شما کارتونو انجام بدین منم هزینه رو تمام کمال پرداخت میکنم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید