2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

295 بازدید | 39 پست

خانما ۱۴روزه زایمان کردم بعد امشب که اول یکم نزدیک مقعدنخ بیرون بود بادستمال خشک کردم یهو  نزدیک ۳سانت نخ بیرون اومد با یه ۳یا ۴قطره خون ودیگه نیومد الانم رفتم سرویس دیدم تونوارم نزدیک ۳سانت نخ بخیه افتاده یعنی بخیه هام باز شدن داخلی ها😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭یاخوب میشن چراانقدربلندن نخاشون اخه  نکنه بازشن ازبیرون که دیدم بسته شدن همه پمادترمیمم کننده امرزگرفتم میزنم نکنه ازاون اون نرم کرده بخیه هاافتادن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نشستی روی بخیه هات ؟ 

معمولا همین شکلی  میفتن

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخیه ها ۱۰ الی ۳۰ روزه خوب میشن همون بخیه هاتن دارن خوب میشن برای من چهل روز کشید تا خوب شد

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

خیلی بلنداخه

خب هرچقدر نخ استفاده کرده برای بخیه همونقدر دیگه😂

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

نه اون سمت بخیه نمیشینم لم میدم باسشوارخوب خشک میکنم

بعد ۱۴ روز دیگه میفتن 

نگران نباش 

وقت بگیر از دکترت بری پیشش 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عزیزم نگران نباش دارن خوب میشن که خودشون می افتن

بخیه نهایت تا ۷ روز میموته بعدش یا می افته یا میکشن

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
داخلی ولی نخ اویزون هست هنوز

دس نزن بهش خوب بشه میفته همشون