2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 39 پست
اون چندقطره خون چی

خون عادیه من ۲ ماه خونریزی داشتم ولی اگه نگرانی باز برو دکتر ببینه

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازجای بخیه اومدها

برو دکتر نگاه کنه بعضی وقتا از جای نخ بخیه خون میاد اما باز برو دکتر استرست کمتر شه 

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

جدی تومبگی ازاون من مگمم شایدداخلی هابازشدن انقدرطولانین

بخیلی به این راحتی باز نمیشه اگه باز بشه خونریزی زیاده

به ماماگفتم گفت احتمال زیاد نخاش جذبی نبوده جوش خوردن اینام اومدن بیرون

دیدی گفتم خونریزیتم کم بوده برای جداشدن نخ بوده