2777
2789
عنوان

پسر خواهرشوهرم هرشب میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط ب توحق میدم.بچم ب دنیا اومده بود زردی داشت شب بیداری هرروز پسر خواهر شوهرم میومد منم  اوضاع روحیم داغون بود چن شب نخوابیده بودم استرس زردی بچه ک‌خوب نمیشد داشتم ..تو اتاق روتخت نشسته بودم بچه روشیر میدادم و گریه میکردم زنگ زدن باز نکردم بعد مادرشوهرم ناراحت شده بود..کاش آدما یکم درک داشتن

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
من فقط ب توحق میدم.بچم ب دنیا اومده بود زردی داشت شب بیداری هرروز پسر خواهر شوهرم میومد منم اوضاع ر ...

منم دقیقا اینطوریم حال روحیم خوب نیس افسرده شدم بخاطر هورمونام اونام وقت و بی وقت میان یا بچه رو میفرستن یک بار درک نمیکنن شاید فلانی خوابه 

دلم برا طفلی سوخت هیچ کی نمیخوادش 😥

اتفاقا هرچی دلش بخواد براش میخرن چه لباسایی و چه اسباب بازیایی داره اما انگار من مامانشم فقط بمن میچسبه منم آدمم بزور به بچه خودم میرسم شوهرم کمکم نمیکنه بیرون نمیتونم برم چون هوا سرده افسرده شدم 

خب با شوهرت هماهنگ کن نیم ساعت که موند با هم برن پایین هر دو

اونشب مادرشوهرمم اومد ساعت 11 شب بود شوهرمم خسته فهمیدن خوابش میاد پا شدن رفتن باز امشب زنگ زدن شوهرم ردشون کرد