2777
2789
عنوان

چجوری کیک بپزم ⁉️

101 بازدید | 20 پست

سلام

جدیدا علاقه پیدا کردم به کیک پختن ولی هر چقدر اندازه هارو درست میریزم باز کیک وسطش خمیر میشه 

میشه یه دستور خوب و دقیق بدین بهم ؟

دمای فر و اندازه قالب هم دقیق بگید 🥹

چشمی نگید ترو‌خدا 

یه کیک معمولی شکلاتی میخام 🤌😂

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 

من 

هیشه پایه کیکم اینه 

سه تا تخم مرغ 

سه لیوان آرد 

نصف لیوان روغن 

یک لیوان آب یا شیر یا آبمیوه 

بکینگ پودر یک ق

وانیل دو ق

شکر یک لیوان

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پودر کیک رشد 

۲تاتخم مرغ ۸۰سیسی شیر ۸۰سیسی روغن با۲۵۰گرم پودرکیک 

آون توستر رو ۳۰دقیقه زودتر روشن کن گرم بشه 

۱۵۰درجه ۴۵ثانیه

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

ببین چند تا علت داره که وسطش خمیر میشه احتمالا تو کیک رو از زیر و بالا فر همزمان حرارت میدی اول باید زیر فر روشن باشه کامل که پخت روش رو باید بذاری ۱۰ دقیقه طلایی بشه یا اینکه بکینگ پودر کم میزنی من همیشه یه قاشق غذا خوری سر پر میزنم بعد سفید هاتم باید قشنگ با همزم هم بزنی اینا نکته هاش بودن

من هیشه پایه کیکم اینه سه تا تخم مرغ سه لیوان آرد نصف لیوان روغن یک لیوان آب یا شیر یا آبمیوه بکینگ ...

لیوان فرانسوی؟

لیوان فرانسوی؟

اره

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

ببین چند تا علت داره که وسطش خمیر میشه احتمالا تو کیک رو از زیر و بالا فر همزمان حرارت میدی اول باید ...

سفیده تا چه اندازه باید هم بخوره ؟

اینو من همیشه درست میکنم . همه زبرا درست میکنم هم میشه کلا سفید باشه هم میشه قهوه ای باشه .دوست داشتی اخرش که دراوردی هم سس شکلاتی بریزی روش

۲ پیمانه ارد 

۳ تا تخم مرغ 

یک لیوان شیر 

یک لیوان شکر 

نصف لیوان روغن مایع

وانیل 

بکینگ پودر

اگه بخوای قهوه ای باشه  دو قاشق از ارد کم کن و بجاش پودر کاکائو بریز یا سه قاشق کم کن و سه قاشق پودر کاکائو بریز.

شکر و وانیل و تخم مرغ ۵ دقیقه بزن که سفید شه قشنگ

بعدم شیر و بزن و بعد روغن و هرکوم سی ثانیه هم بزن بعدم اردی که با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کرذی و قبلا الک کردی و تو سه مرتبه بریز ‌ در حدی که همه مواد قاطی بشن کافیه هم بزنی .و بریز تو ظرف پیرکس یا هرچی دوست داری . یکم ظرفت روغنی یا کاغذ باشه یا کاغذ روغنی هر جور راحتی 

تو فری که ده دقیقه از قبل داغ بود به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بزار . بعد از ۴۰ دقیقه یه چک کن با خلال

خدايا آن ده ,كه آن به

پودر کیک رشد ۲تاتخم مرغ ۸۰سیسی شیر ۸۰سیسی روغن با۲۵۰گرم پودرکیک آون توستر رو ۳۰دقیقه زودتر روشن کن گ ...

دوست دارم بدون پودر کیک باشه ...از پایه خودم درست کنم 😂

سفیده تا چه اندازه باید هم بخوره ؟

به حدی که کف سفید کنه باید ۵ دقیقه با دور تند هم زنی بزنی و اینکه سعی کن سفیده و زده رو جدا کنی و در آخر سفیده رو به مایع آماده شده ات اضافه کنی