2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میشه توضبح بدید

گلم لکه بینی و پریود نامنظم داشتم، رفتم سونو واژینال، پولیپ دهانه رحم داشتم، دکتر گف بیا مطب بردارم، رفتم پیدا نکرد گف برو هیستوگرافی منم نرفتم، تو همین نی نی سایت یکی راهکار گذاشته بود از طریق اون پولیپم دفع شد، راهکار، زاج سفید، عسل، روغن زیتون رو قاطی کردم و با اپلیکاتور تزریق واژن کردم، فرداش دفع شد

گلم لکه بینی و پریود نامنظم داشتم، رفتم سونو واژینال، پولیپ دهانه رحم داشتم، دکتر گف بیا مطب بردارم، ...

منم امروز رفتم گفت داری نمیدونم بیا برات نمونه برداری کنم خیلی ترسیدم......نمونه رو برا سرطان نمیگن مگه......منم لکه بینی دارم.....شما خوب شدین 

منم امروز رفتم گفت داری نمیدونم بیا برات نمونه برداری کنم خیلی ترسیدم......نمونه رو برا سرطان نمیگن ...

نه بابا نترس، من قبلش پاپ اسمیر داده بودم، مشکلی نبود و دیگه نمونه نفرستاد، تمام پولیپ ها رو نمونه برداری میکنن، اکثرا خوش خیم هستن و مشکلی نیس 

نه بابا نترس، من قبلش پاپ اسمیر داده بودم، مشکلی نبود و دیگه نمونه نفرستاد، تمام پولیپ ها رو نمونه ب ...

واقعا راست میگی همش رو نمونه برداری میکنن ....ترسیدم فکر کردم فقط منو گفت.....میدونی من لکه بینی دارم میگم شاید سرطانی شده 

واقعا راست میگی همش رو نمونه برداری میکنن ....ترسیدم فکر کردم فقط منو گفت.....میدونی من لکه بینی دار ...

15 سال لکه بینی داشتم، بعد از دفع پولیپ بازم داشتم، با خوردن دمکرده  نعنا خشک خوب شدم، هر ماه بعد از تمام شدن پریود 10 روز دمکرده نعنا خشک میخورم، ضمنا نگران نباش تمام پولیپ ها رو نمونه میگیرن، مامانم هم پولیپ روده داشت برا اونم برداشتن فرستادن نمونه، خوش خیم بود، گفتم دیگه اکثرا بدون مشکل هستن نگران نباش

15 سال لکه بینی داشتم، بعد از دفع پولیپ بازم داشتم، با خوردن دمکرده نعنا خشک خوب شدم، هر ماه بعد از ...

چیکار کنم به نظرت برم نمونه برداری ....پول هم نداریم برم دکتر گفت بیا الان برات انجام بدم.....گفت ۹۹درصد خوشخیم 

آره برو که خیالت راحت باشه، نترس اصلا چیز خاصی نیس

مرسی که وقت گذاشتی......اگه دیرتر برم مشکلی پیش میاد ....بعدش واسه لکه بینیم قرص مارلین داده.....با پماد که داخل بزنم ......چجوری بخورم قرص رو لکه بینی دارم......بعدش اون پماد رو با لکه بینی هم میشه داخل زد 

مرسی که وقت گذاشتی......اگه دیرتر برم مشکلی پیش میاد ....بعدش واسه لکه بینیم قرص مارلین داده.....با ...

مارلین که همون قرص جلوگیری هس، برا من هیچ قرصی جواب نداد و آره پماد رو حتما استفاده کن، اشکالی نداره نه، بعدش هرروز دمکرده نعنا خشک بخور، این بهترین درمان هس برات، بعدش میای ازم تشکر میکنی 

مارلین که همون قرص جلوگیری هس، برا من هیچ قرصی جواب نداد و آره پماد رو حتما استفاده کن، اشکالی نداره ...

قرص مارلین رو نوشته روش از ۵پریودی ......خیلی میترسم دعا کن برام حالم خوب نیست

قرص مارلین رو نوشته روش از ۵پریودی ......خیلی میترسم دعا کن برام حالم خوب نیست

آره درسته از 5 پریود، بابا وا بده دختر هیچی نیس من 15 سال لکه بینی طولانی و پریود سنگین داشتم هیچی هم نبود شکر خدا، هیچ نگران نباش 90 درصد جماعت پریود نامنظم و لکه بینی و از این حرفا دارن