2777
2789

هیچی پوله خودشه

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قهر ميكردم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

ازین تبعیضا زیاد دیدم.

هیچی....کاری ازم برنمیاد. اونی که باید اعتراض کنه نمیکنه. من چیکاره ام این وسط

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

خدا رحمتش كنه

اما بجاش مادرشوهرم نزديك هشتاد ميليونو به اسم قرض ( كه چهارساله برنگشته) داد به برادرشوهرم با يك كادو هميشه هم هي ميگه بيچاره بچم نداره!!! به ما يك قرونم كمك نكردن كادو هم نصف اونا دادن اگر هزارتومنم ازشون بخويام يا بگيرريم دوروز نشده بايد پس بديم

وا هیچ کاری.میگفتیم مبارکه

اهان ببخشید اشتباه خوندم .فکر کردم گفتی پدر شوهر یا برادر شوهر خونه بخرن.

خب خیلی ناراحت میشدم ولی نمیشد اعتراض کرد

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

هیچی میگم مبارک باشه همانطور که این اتفاق افتاده البته طبیعی هست ادم از تبعیض ناراحت میشه ولی من همیشه سعی میکنم چشمم به دست خدا باشه نه بنده خدا

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج