2777
2789
عنوان

از چه راهی سریع حاجت گرفتید؟ 🙏

1031 بازدید | 18 پست

سلام دوستای خوبم.من دوتا حاجت دارم.هردوتاشونم فوری هستن و آرزوی قلبیمه که براورده بشن.شما از چه راهی زود حاجت گرفتین؟ 

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه امامزاده هست تو شهرمون هر وقت نذر اون کنم میدونم قبوله. حتی چیزای کوچیک .دلم میگیره به اونجا فکر میکنم آروم میشم از راه دور باهاش حرف میزنم ولی وقتی میرم اونجا نماز میخونم سبک میشم و میدونم به خواستمم خواهم رسید

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
من یه نذری میکنم واسه منکه خیلی زود جواب میده. 7 تا یس میخونی به نیت مادر حضرت عباس بعد که حاجتت برا ...

عزیزم روز خاصی میخونی؟ شرایط خاصی داره؟ 

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
یه امامزاده هست تو شهرمون هر وقت نذر اون کنم میدونم قبوله. حتی چیزای کوچیک .دلم میگیره به اونجا فکر ...

کدوم شهرین؟ 

حضرت معصومه خیلی حاجت میده هرچی در توانته یا قرآن بخون 

مرسی عزیزم حتما. توو فکر ختم قران بودم

عزیزم روز خاصی میخونی؟ شرایط خاصی داره؟ 

نه روز خاصی نداره خب وضو اینا داشته باشی خیلی بهتره ولی جتما با نیت قلبی خالص بخون حتما چواب میگیری منکه بی جواب نموندم 

این زمونه با روحیه من سازگار نیست...

توسل به نرجس خاتون مادر امام زمان،روزی صد تا صلوات برای سلامتی پسرشون بفرست. ایشالا حاجت میگیری

❤️❤️خدایا ،تو بهترینی❤️❤️دوس جونا لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم بفرستید. 💜💜