2777
2789

کانسیلر شیگلم

ریمل اسنس

سی سی کرم فارماسی

خط لب چی بخرم؟ بعد اینکه برای پوست معمولی سی سی کرم بهتره یا بی بی کرم

سایه رولوشن پیگمنتش بالاست؟قیمت اصلش چقدره؟

.

خط چشم کافیست خوبع

من سی‌سی فارماسی داشتم عالیه

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایه روولوشن نسبت به قیمتش واقعا خوبه .

برای پوست نرمال هم سی‌سی و هم بی بی میتونی مصرف کنی فقط سی سی کرم کاورش یکم بیشتره .

کانسیلر شیگلم کاورش خوبه اما بافتش جالب نیست .

خط لب نیکس عالیه اگه قیمت مناسب میخوای لچیک بگیر .

ریمل اسنس خوبه بد نیست . ریمل یورن و بل هم محشرن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بل از کجا بخریم که اصل باشه

خودم حضوری میگیرم ولی ریحا و عسل بانو داشتن اصلشو . پیج مکیاژ هم داشت . نمیدونم الانم موجود دارن یا نه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سایه روولوشن نسبت به قیمتش واقعا خوبه .برای پوست نرمال هم سی‌سی و هم بی بی میتونی مصرف کنی فقط سی سی ...

مرسی عزیزم.پس کانسیلر چی بخرم با این حدود قیمت نمیخوام خیلی سنگین باشه زیاد استفاده کنم

.

مرسی عزیزم.پس کانسیلر چی بخرم با این حدود قیمت نمیخوام خیلی سنگین باشه زیاد استفاده کنم

کانسیلر لورال _ میبلین خوبن .

کانسیلر گلدن رز هم نسبتا خوبه .

کانسیلر فوراور ۵۲ هم خوبه اما فکر کنم قیمتش یکم بالاتره

میشه بهم یه کرم ضد چروک قوی هم معرفی کنی واسع بالای چهل سال♥️♥️

سرم ضدچروک کلارنس عالیه 

اگه اقتصادی میخواین کرم ضدچروک پریم کمی موثره .