2777
2789
عنوان

اگر شورای حل اختلاف نرم

1704 بازدید | 24 پست

چی میشه؟ پیام دادن که بیستم بیا ...گفتن ادارات تعطیله نرفتم نمیدونم شورای حل اختلاف هم تعطیل بوده یا نه ..

کسی میدونه ..لطفا بگه🙏

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

چیزی نمیشه

جلسه بعد میری شبیه دادگاه هستش دیگه بیخیال بعدا برو 

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اگه برای طلاق هست 

میخوان صلح و سازش کنید 

نرید ارجاع میدن به دادگاه

نوبت رسیدگی میدن بهتون

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برای طلاق هست میخوان صلح و سازش کنید نرید ارجاع میدن به دادگاه نوبت رسیدگی میدن بهتون

برای مهریه اس... فردا برم بنظرتون جوابمو میدن یا صب کنم پیام بیاد؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

تعطیل بودن یا نبودن رو نمی دونم

ولی اگر طرفتون رفته باشه و شما حضور نداشته باشید ، اصولن توی پرونده درج میشه ، جلسه به دلیل عدم حضور یکی از طرفین بدون نتیجه بوده و پیشنهاد موکول شدن به حلسه بعدی داده میشه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
چیزی نمیشهجلسه بعد میری شبیه دادگاه هستش دیگه بیخیال بعدا برو

فردا نرم بنظرت؟ پرونده بسته نشه؟

تعطیل بودن یا نبودن رو نمی دونمولی اگر طرفتون رفته باشه و شما حضور نداشته باشید ، اصولن توی پرونده د ...

نمیدونم همسرم رفته یا نه... بنظرتون فردا برم؟ جوابی میدن بهم ؟

برای مهریه اس... فردا برم بنظرتون جوابمو میدن یا صب کنم پیام بیاد؟

عزیزم شورا نری هم مهم نیست 

خواستن به توافق برسین سر مهریه

که نرفتین عدم سازش میزنن واستون

ابلاغیه بعدی احتمال خیلی زیاد تعیین وقته دادگاه هست

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

عزیزم شورا نری هم مهم نیست خواستن به توافق برسین سر مهریهکه نرفتین عدم سازش میزنن واستونابلاغیه بعدی ...

ممنونم از جوابت🌹

نمیدونم همسرم رفته یا نه... بنظرتون فردا برم؟ جوابی میدن بهم ؟

اگه شرایطش رو دارید برید و پیگیر باشید 

اگه همسرتون رفته باشن و جلسه تشکیل شده باشه از همونجا بهتون زنگ میزنن که حضور پیدا کنید ( جایی که من میرم اینطوریه) 

ولی به نظرم یه سر برید و پیگیر بشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ممنونم از جوابت🌹

خواهش میکنم 🌸