2777
2789
عنوان

شنود و ردیاب گذاشتن

121 بازدید | 9 پست

سلام 

میخوام تو ماشین همسرم شنود و ردیاب بذارم 

یا حتی دوربین کوچیکی که بشه باهاش فیلم و عکسم ثبت کرد هر تجربه ای دارید میشه لطف کنید

از کجا بخرم؟ و چه مارکی؟

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐

تو اینستا بود دوربین کوچولو اگ پستشو پیدا کردم میفرستم برات

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش بابا. حوصله داری. که چی بشه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
میدونی اگه شوهرت پیداش کنه میکشت؟

شوهرش گوه اسهالی خورده😐🥴این چ حرفیه میزنی

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

میدونی اگه شوهرت پیداش کنه میکشت؟

نه نمیتونه ازش مدرک دارم میخوام تحویل قانونش بدم کاراش خیلی خلافه بخاطر بچه ی های مردم و بچه ی خودم لوش میدم

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐

سلام، ردیاب و شنود گذاشتن که کار خوبی نیست و احترام بین خودت و همسرت رو از بین میبره ولی حداقل از این ردیاب آهنربایی ها بذاریه جایی مثل کفپوش و داخل صندلی. قیمت انواع ردیاب خودرو معمولا بالاست حالا اگر مشکل مالی نداری، بخر.