2777
2789
عنوان

فقط خانمهای متاهل بیان لطفا ❌🌺

1337 بازدید | 54 پست

سلام 

آیا ممکنه مردی طبع ج خیلی خیلی گرمی داشته باشه ولی هیز نباشه ؟ تنوع طلب نباشه ؟ سر به زیر باشه و سنگین 

منظورم از گرم مردیه که جلوش نمیشه حتی تی شرت پوشید و با کوچک ترین تغیرات ظاهری هوس می‌کنه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اره عزیزم 

بخدا مردا اینقدر ناجور نیستن درموردشون فکر بد میکنید

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم بخدا مردا اینقدر ناجور نیستن درموردشون فکر بد میکنید

نامزدم اینطوری بود دارم جدا میشم میگم شاید بقیه مردها هم همین باشن 

اعتمادمو نابود کرد 😔

نامزدم اینطوری بود دارم جدا میشم میگم شاید بقیه مردها هم همین باشن اعتمادمو نابود کرد 😔

متاسفم

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

نه مردها به طور خلقتی باگ جنسی دارن مخصوصا این مردی که شما توصیف کردی هر چقد هم تامین باشه باز نگاهش ...

واقعا ؟؟؟؟ از کجا میگید اینو 

پس چرا اکثر متاهل ها گفتن نه 

خودم تو همچین موقعیتیم اما هیچوقت سمت اینکارایی ک میگی نرفته و نمیره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀