2777
2789

امروز صبح اومدیم سوار ماشین بشیم اشغالارو داد به من که بیارش خودش دستش پر بود .بهش گفتم من بدم میاد اشغال بیارم خلاصه اوردم اشغالارو گذاشتم تو ماشین مه بریم سر کوچه بندازم تو اشغالی .سوار ماشین که شدم گفتم اه من بدم میاد از اینکه اشغال بیارم الان نشستم اینحا اشغالم جلو پام خوب شب برو بزارشون بیرون .

برگشته بهم میگه با این اخلاق عنت خاناودمو ازم گرفتی 

منم دیگه هیچی نگفتم واقعا ازش ناراحت شدم

خانواده خودش همه جوره برخرود میکنن من اگر ناراحت بشم جواب بدم اونا قهر میکنن اخه من بدبخت چی کار کنم از دستشون .شوهرمم به تاپلافی خانوادش به خودش اجازه میده همه جوره باهام برخورد کنه 

تا الانم پیامی نداده و زنگی نزده که بخواد از دلم در بیاره 

بعد از ظهر دیدیمش بی محلش کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی غر زدی چه اشکال دار یه بار آشغال بردن

منم شوهرم چند دفعه بهم میگفت آشغالا رو ببر منم  میبرم فهمید غر نمیزنم الاخودش میبره میگه شما خانومی نباید آشغال ببری اصلا خیلی مودبه شوهرم خخ شکلک ندارم بزارم

psychometrist.ir تست های روانشناسی  

کاری با جواب شوهرت ندارم چون خیلی بد گفته  ولی حالا آشغالای خونه خودتو بیاری پایین چی میشه مگه ؟انقد سخت نگیر مشکل اینجاس  ک معمولا ما آقایونو ب چشم کارگرای شهرداری میبینیم و فکر میکنیم وظیفشونه آشغالارو ببرن 😕

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

شایداخلاقت وطرزبیانت  تنده وخودت متوجه نیستی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

آشغالا رو میذاشتی پشت ماشین دیگه انقد اه اه نداره ... حالا که همیشه نبوده

همیشه تنبلی میکنه شبا نمیبره یا دو روزی یبار میبره حال ادم به هم میخوره بار اول نبود بار هزارمه میگه تو بیار چون من از این کار بدم میاد .اصلا در شان یه زن نمیبینم اشغال بندازه بیرون من بدم میاد نمیفهمه 

وا من که تا حالا یه بارم به شوهرم نگفتم آشغالا رو بزار بیرون هرشب جلو چشمش آشغالارو از سطل برمیدارم میرم میذارم دم در اصرار میکنه که بزارم ببره ولی من نمیذارم .حالا چی شده ؟یعنی شخصیت من پایین اومده یا اتفاقی افتاده برامن؟؟

نباید الکی غر میزدی؟حالا تا سر کوچه صبر میکردی مینداختیدشون آشغالی تموم میشد میرفت.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.