یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
عزیزم تاپیکتون قفل بود گفتم اینجا یه چیز بهتون بگم..شرمنده اگه ناراحت شدید پسر شما احتمال زیاد مشکل ماورایی داره...اگه ایتا دارید ..توی گوگل کانال عصر آگاهی سرچ کن..عضوش بشید....اینا علوم غریبه واقعی بلدن..منجم هستن...چند وقت یکبار دوره دارن برای مشکلات ماورایی که میگن کسایی مثل پسر شما هم احتمالش هست که مشکلش همین باشه...به ادمینش پیام بدید راهنماییتون میکنه..ولی شاید دیر جواب پیامو بده...و اگه شرکت کردید دوره رو شاید یکسال زمان ببره تا درمان بشه..صبور باشید..شاید خدا خواسته مشکلش حل بشه.بخدا تبلیغ نمیکنم..فقط خودم عضو کانالم گفتم شاید به دردتون بخوره.