2777
2789
عنوان

امسال مانتوچی مده بیاین بگین دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 37 پست
عکس روسری هم نیومدهببخشین یه سوال شماچطوردقیق ازمدهاخبردارین؟😀

سایت مشکل داره .

من خیلی وقته فرستادم میاد .

دوستام و خواهرم استایلیست هستن و البته طراح . منم به واسطه اونا مد رو چک میکنم . از روی پینترست هم میشه مدل برداشت و استایل سلبریتی های خارج از ایران و طراح های اونور

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه داری عکس اونم بفرست ببینم چطوریه

اینا شال و روسری تور و گیپور هستن که ترندن .

شال پلنگی تور هم مد شده البته قبلا هم تو دهه ۹۰ مد شده بود بخاطر همین الان زیاد طرفدار نداره و زودم از مد میفته جالب نیست.

ولی مدل های تور ساده از مد نمیفته 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اینا شال و روسری تور و گیپور هستن که ترندن .شال پلنگی تور هم مد شده البته قبلا هم تو دهه ۹۰ مد شده ب ...

ایناکه کلاحریرن  نمیشه سرکرد

فکرکردم ازاون شالهایی که دورشون گیپوره منظورته

ایناکه کلاحریرن نمیشه سرکردفکرکردم ازاون شالهایی که دورشون گیپوره منظورته

اونا دیگه ترند نیستن اینا مدن عزیزم

نگران نباشید اون دو تا روسری آخری که فرستادم از سر نمیفته و سُر نمیخوره . اما پلنگیه و شال اولی که تور هستن احتمال سرخوردن دارن

اونا دیگه ترند نیستن اینا مدن عزیزمنگران نباشید اون دو تا روسری آخری که فرستادم از سر نمیفته و سُر ن ...

آخه موهاکاملامعلومه  براهمین گفتم نمیشه سرکرد

مرسی بابت وقتی که گذاشتی

همین الان داشتم امضاتومیخوندم چه باحال نوشتی 😄

پروفت هم همین طور

یه درمورد رژلب بپرسم

واسه عیدچه رژی پیشنهادمیدین بهم؟تیره یاروشن

واینکه چه طوری کانتوربینی انجام بدیم که بینی هم ازطولش وهم ازعرضش کوچیکتر به نظربیاد؟

شرمنده هی  وقتتومیگیرم

آخه موهاکاملامعلومه براهمین گفتم نمیشه سرکردمرسی بابت وقتی که گذاشتیهمین الان داشتم امضاتومیخوندم چ ...

پس تک رنگ سر کنید ساده ‌. چون پترن دار برای امسال مناسب نیست ‌.

قربونت عزیزم خواهش میکنم❤️

امسال دو نوع میکاپ میتونم بهتون پیشنهاد کنم . 

🌹مدل اول : صورت رو خیلی طبیعی کرم بزنید یا فقط ضدافتاب بزنید و برای چشم ها پشت چشم رو هایلایتر بزنید مثلا سفید یا طلایی یا صورتی . و بعدش ریمل بزنید .بهتره دور لبتون به خط لب صورتی ملایم بزنید و روی لب از لیپ گلاس های روشن یا بیرنگ استفاده کنید .

🌹مدل دوم میکاپ : صورتتون رو کرم بزنید اما به چشما هیچی نزنید (ریمل و ...نباید بزنید) و ابروهامو مرتب کنید با ژل و رژ لب قرمز یا قهوه ای تیره بزنید .

ولی در کل برای فصل بهار بهتره ارایش اول رو انجام بدید که ترند تر و بهاری تره و ساده تره .

برند خط لب پیشنهادم خط لب نیکس هست 

برای لیپ گلاس پیشنهادم کیکو و رود هست 

برای رژ قطعا دیور پیشنهادمه

**اگه برند های قیمت مناسب میخواین : خط لب لچیک _ لیپ گلاس فلورمار یا مای _ رژ لب مای یا گلدن رز .

با کانتور فقط میشه سایه ایجاد کرد اول دو طرف تیغه بینی رو کانتور بزن بعد بین دو تا سوراخ بینی رو کانتور بزن و بعدش گردی بینی که غضروف هست بالاشو بصورت افقی کانتور بزن . 

نوک بینی بصورت گرد و روی تیغه بینی رو هایلایتر بزن .

میتونی هم از چسب لیفت بینی استفاده کنی اما یکم مشخصه که روی بینی چسبه .