2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف دیدم الان چه خبره واقعا ملک با دلار ۶۰ تومنی خرید و فروش میشه منتظر یه فاجعه باشید قرار بترکه قی ...

کسی نداره بخره. خونم ۲میلیاردیه. هرکی میاد گریه میکنه میگه ۱۰۰ کم دارم ۲۰۰ کم دارم بفروش بهم

من ۲۵۰ گرم داشتم گرمی یک میلیون فروختم😐

وای چه حیففف

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اوف دیدم الان چه خبره واقعا ملک با دلار ۶۰ تومنی خرید و فروش میشه منتظر یه فاجعه باشید قرار بترکه قی ...

منم هر چی طلا داشتیم و ماشین و کلی هم وام گرفتیم که یه واحد نقلی بخریم اونم همه چی گرون شد خونه تکونی نخورد

منم هر چی طلا داشتیم و ماشین و کلی هم وام گرفتیم که یه واحد نقلی بخریم اونم همه چی گرون شد خونه تکون ...

به زودی نتیجه اش میبینی 

خدا به مستاجرا رحم کنه رهن و اجاره هم‌بالا میره