2777
2789
عنوان

موقع کچل شدن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 53 پست
برات مهم نباشه منم برام مهم نیست کچلی سکه ای گرفته بودم از اعصاب اندازه کف دست الان خوب شدم ولی قبلا ...

کاش سر زبون داشتم بتونم محکم جواب بدم همش میریزم تو خودم 😔

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش سر زبون داشتم بتونم محکم جواب بدم همش میریزم تو خودم 😔

نریز تروخدا نریز توخودت کسی چیزی گفت بگو راجب به من چه به تو چه چیزی می‌دونی یا برات توضیح بدم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قلب ادم درد میگیره بخدا

بخاطرش خونه نشین شدم دلم نمیخواد جایی برم دوستام میگن بیا بیرون از خجالت نمیتونم برم

من الان تو این زندگی گیر کردم هر لحظه منتظرم شوهرم بخاطر موهام طلاقم بده بره دنبال یکی دیگه

ولی  پروتز مو بذار ازین مدلایی که تازگیا برای مردا میذارن 

سرچ کن میاره 

کاملا میچسبه به سر و تکون نمیخوره 

حتی چندتا از فوتبالیستا هم گذاشتن 

منم تو همین فکرم از کچلی که بهتره بازم

نریز تروخدا نریز توخودت کسی چیزی گفت بگو راجب به من چه به تو چه چیزی می‌دونی یا برات توضیح بدم

اطرافیان من همشون دو متر نیم زبون دارن ادم و میخورن از پسشون بر نمیام همین ک حس ترحم دارن بدتر حالم بد میشه

اطرافیان من همشون دو متر نیم زبون دارن ادم و میخورن از پسشون بر نمیام همین ک حس ترحم دارن بدتر حالم ...

نمیدونم دیگه خوشگلم یه کلاه گیس خوشگل بخر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ولی پروتز مو بذار ازین مدلایی که تازگیا برای مردا میذارن سرچ کن میاره کاملا میچسبه به سر و تکون نمی ...

خودم ب سرم زده کلا کچل کنم دیگه هیچ تار مویی نبینم کلا کلاه‌گیس بزارم با چسب ک نیوفته این تار مو بدتر حالمو بد میکنه

بخاطرش خونه نشین شدم دلم نمیخواد جایی برم دوستام میگن بیا بیرون از خجالت نمیتونم برم

دقیقااااا منم 

قدیم عروسی میشد میرفتم ارایشگاه موهامو درست میکردم ولی الان اصلا روم نمیشه برم ارایشگاه که سرمو ببینن

میرم باشگاه بقیه دخترا رو میبینم چجوری موهاشونو دم اسبی بستن انقد حسرت میخورم 

ممنونم همین کار و میکنم💓

پروتز موام یه سرچ کن ببین مواهر

دقیقااااا منم قدیم عروسی میشد میرفتم ارایشگاه موهامو درست میکردم ولی الان اصلا روم نمیشه برم ارایشگا ...

دیگه اینم تقدیر ماست هر چی میخوایم باهاش کنار بیایم یهو یکی ی چیزی میگه قلبمون فشرده میشه دوباره اذیت میشیم تا یادمون بره 🥲