همه ی موهام ریخته الان نمیدونم اگه یکی مسخرم کرد چ رفتاری باید داشته باشم همه زل میزنن ب کف سرم پوشش ام ی جوریه ک حجاب نمیتونم بکنم 😕 قبولش کردم دیگه خودم اما اطرافیان نمیدونم چیکار کنم بنظرتون کلاه گیس طبیعی هست بگیرم
بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاش سر زبون داشتم بتونم محکم جواب بدم همش میریزم تو خودم 😔
نریز تروخدا نریز توخودت کسی چیزی گفت بگو راجب به من چه به تو چه چیزی میدونی یا برات توضیح بدم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
اطرافیان من همشون دو متر نیم زبون دارن ادم و میخورن از پسشون بر نمیام همین ک حس ترحم دارن بدتر حالم ...
نمیدونم دیگه خوشگلم یه کلاه گیس خوشگل بخر
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂