2777
2789
عنوان

موقع کچل شدن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 53 پست
خب دکتر برید دلیلش رو پیدا کنید.بنظرم اگه قابل حل و درمان نیست نیاز ب کلاه گیس نیست راحت باشید. هرکس ...

کلی دکتر رفتم خوب نمیشه قابل درمان نیست بعد سرطان و دیابت بدترین مشکل ریزش مو ارثی هورمونی هست 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

من زدم خوب بود خواهر دیگه بستگی داره به ادم بیوفته یانه.ناراحت نباش پولاتو جمع کن بکار موهاتو

باید بانک موی خوبی داشته باشی برای من پیاز موهامم از بین رفته🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی دکتر رفتم خوب نمیشه قابل درمان نیست بعد سرطان و دیابت بدترین مشکل ریزش مو ارثی هورمونی هست

واسه ریزش مو دکتر نرو واسه حل مشکل داخلی/هورمونی برو بعد حل اون ، ریزش خوب میشه. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
پس کلاه گیس بزار ابروهات هم اگر ریخته همیشه بکش که تابلو نشه

ابروهام نریخته باریک باهاش مشکلی ندارم کف سرم اذیتم میکنه تو دید هست

به جای کلاه گیس موهای خودت درمان کن مکمل فیتو بخر دو بسته کامل مصرف کن روزی دوتا.عالیهههتونیک ضد ریز ...

عمه ام کچل هیچ مویی نداره ب خانواده پدری ام رفتم همشون کچلن🥲 با دکتر رفتن محصولات خوب نمیشه چن سال استفاده کردم

باید بانک موی خوبی داشته باشی برای من پیاز موهامم از بین رفته🥲

خب بازم فدای سرت کلاه گیس خیلی خوبه همش رنگای مختلف و خوشگل عزیزم قربونت برم منم موهام از اعصابم ریخته اصلا مهم نیست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دلیلش همون مشکل هورمونی هست.

درمان نمیشه منم جون ندارم دیگه بیام رژیم بگیرم اصلاح سبک کنم تنها دلخوشی ام همین شیرینی تنقلات همونم میگن نخور ورزش کن تو خونه حوصله ندارم باشگاه میرم همه ب کف سرم نگاه میکنن کلاه هم ضایع اس هیچکس نمیپوشه نمیدونم چ غلطی کنم

منم مشکل ارثی دارم و کاملا درکتون میکنم وقتی همه میگن چقدررر مواهات کمه انقدر غصه میخورم همش با این ...

من درماتیت دارم حتی پودر هم نمیتونم بزنم خارش سوزش میگیرم ، اره بکاری هم باز میریزه،خیلی سخته زیبایی ادم از بین بره 🥲

واسه ریزش مو دکتر نرو واسه حل مشکل داخلی/هورمونی برو بعد حل اون ، ریزش خوب میشه.

زیر نظر دکتر غدد داخلی هستم این همه دارو میخورم دریغ از اینکه مشکلم حل بشه یا عددش خیلی پایین میاد یا خیلی بالا 

خب بازم فدای سرت کلاه گیس خیلی خوبه همش رنگای مختلف و خوشگل عزیزم قربونت برم منم موهام از اعصابم ریخ ...

خودم دیگه حسی ندارم همش غصه رفتار اطرافیان میخورم🥲

من درماتیت دارم حتی پودر هم نمیتونم بزنم خارش سوزش میگیرم ، اره بکاری هم باز میریزه،خیلی سخته زیبایی ...

خیلی دردناکه من 25 سالمه و مجردم برام خیلی سخته وقتی هم سن و سالامو میبینم چه موهایی دارن مدلای مختلف میبندن 

واقعا زیبایی دختر به موهاشه

و یکی از نگرانیام بابت ازدواجمه که این سرو چجوری نشون بدم

خودم دیگه حسی ندارم همش غصه رفتار اطرافیان میخورم🥲

برات مهم نباشه منم برام مهم نیست کچلی سکه ای گرفته بودم از اعصاب اندازه کف دست الان خوب شدم ولی قبلا شونه میکشیدم به موهام بخدا شونه گیر میکرد اما الان نه یه چوس مو دارم به کسی ام ربطی نداره چیزیم بگن میگم دردمنو شما بکشید اصلا زنده میمونید حالا من موهام ریخته فقط چیزی نشده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خیلی دردناکه من 25 سالمه و مجردم برام خیلی سخته وقتی هم سن و سالامو میبینم چه موهایی دارن مدلای مختل ...

من الان تو این زندگی گیر کردم هر لحظه منتظرم شوهرم بخاطر موهام طلاقم بده بره دنبال یکی دیگه