2777
2789
اره گلم 

اخیی خدا نی نی هاتو سالم نگه داره❤ یخرده تعجب کردم چون براب بهزیستی بچه گرفتن خیلی جوونی منظورم اینکه کلی وقت داشتی حامله بشی

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته الان زندگی شون عوض شده به قدم همون کوچولو،راستی اگه میخوایم برین زودتر برین چون هر چی سن بزه ب ...

من نوزاد نمیخوام دوسه ساله میخوام ولی متاسفانه دختر ندارن و باید منتظر بشم

خدایا راضیم به رضای تو

برادر من فرزند خوانده گرفتند البته از طریق یه آشنا نه بهزیستی 

پدر ومادر بچه تو تصادف از بین رفتند و بچه تو شکم مامانش بوده که بعد از سزارین ،عموی بچه که دوستداداشم میشه اونو میده بهشون 

خیلی کارخوبیه کلازندگی داداشم عوض شد ولی بچه خیلی از خود راضی و لوس شده به خاطر تربیت زن داداشم ،تو رو خدا هرکی بچه میاره خوب تربیتش کنه 

اخیی خدا نی نی هاتو سالم نگه داره❤ یخرده تعجب کردم چون براب بهزیستی بچه گرفتن خیلی جوونی منظورم اینک ...

ممنون دوست جونم

نه اخه عاشق بچه ها هستم نمیدونم چرا

نمیدونم باردارم یانه فقط دلم خواست تیکر بزنم😆

ما هم یه فامیل داشتیم خانومه میخواسته بچه اش رو بندازه خیلی هم فقیر بودن فامیل ما میگه ننداز من قبولش میکنم خدایی انقدر الان خوبن هیچ فرقی با مادر دخترای دیگه نمیکنن بهترم هستن بچه ام خیلی خوشبخت تر از خواهر برادراشه تو ناز و نعمته

من نوزاد نمیخوام دوسه ساله میخوام ولی متاسفانه دختر ندارن و باید منتظر بشم

آره اونم چون دختر میخواست طول کشیدچون شرایط محرمیت پسر را نداشت

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
ممنون دوست جونم نه اخه عاشق بچه ها هستم نمیدونم چرا

اینکه خیلی خوبه قلبت رئوفه من هر کی دیدم عاشق بچه است خیلی ام مهربونه