2777
2789
ایشالا که موفق بشی ولی اگه قصدشو داری زودتر تشکیل پرونده بده چون زمانبره

هیچ وقت نشده ب شوهرم بگم تامیام حرف بزنم گریم میگیره اونم ک دادمیزنه سرم ک خداخودش بخوادبچه میده بایدشکرگذارباشی..مگه چقدسن داریم وفلان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندساله ازدواج کردین ؟چندسالتونه؟؟ رفتین پرس وجوکردین ک شرایطش چ جوریه...بایدخونه اینازدب نامش حتما؟ ...

من تو نوبتم یکساله..البته بعد از تکمیل پرونده یکساله ها....36 سالمه...9 ساله... بله باید یک سوم اموالتون رو به نامش بزنید

خدایا راضیم به رضای تو
هیچ وقت نشده ب شوهرم بگم تامیام حرف بزنم گریم میگیره اونم ک دادمیزنه سرم ک خداخودش بخوادبچه میده بای ...

اینم درسته باید اول دونفری به نتیجه برسید بعد اقدام کنید ..چون نمیشه یکی ناراضی باشه..بهتره اول همه راههای درمانی رو برید اگه نشد اونوقت اقدام کنید

خدایا راضیم به رضای تو
من تو نوبتم یکساله..البته بعد از تکمیل پرونده یکساله ها....36 سالمه...9 ساله... بله باید یک سوم اموا ...

آهاپس بایدوضع مالی خیلی خوبی داشته باشیم آره؟انشالله ک زودتربه ی نی نی خوشگل برسین وخوشبختیتون تکمیل بشه

آهاپس بایدوضع مالی خیلی خوبی داشته باشیم آره؟انشالله ک زودتربه ی نی نی خوشگل برسین وخوشبختیتون تکمیل ...

تاکید بهزیستی اینه که آینده بچه تضمین باشه و شرایطی بهتر از پرورشگاه براش فراهم بشه برای همین سختگیری میکنن...ممنونم ایشالا شمام زودتر مادربشید

خدایا راضیم به رضای تو